Βύρωνας: Ο «εξαφανισμένος» Έρβις Μαρτινάι έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Αλβανού «Βασιλιά του τζόγου» συνεργός με ανιψιό βουλευτή του Ράμα στην Αλβανία

Ο Αλβανός Roan Brahim ειχε συμμετοχή σε δυο εκτελέσεις στη χώρα του και είχε καταφύγει στο Ντουμπάι ενώ ταξίδεψε στην Ελλάδα για να γιορτάσει το Πάσχα με την οικογένειά του, καθώς γνώριζε ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου στο όνομά του

Ο Αλβανός «βασιλιά του τζόγου» Ερβις Μαρτινάι, απο τον Αύγουστο του 2022, για τις Αλβανικες Αρχές εκτιμάται οτι είναι νεκρός είχε “ανοιχτούς λογαριασμούς” με τον δολοφονημένο Roan Brahim.

Ο Ελβις Μαρτινάι είχε πείστηκε με υποσχέσεις να αγοράσει το μεγαλύτερο καζίνο στην Αλβανία, καθώς καταγόταν από οικογένεια με οικονομική επιφάνεια, ενω η κυβέρνηση Ράμα με νόμο τον «εξωστράκιζε», για να λάβουν άδειες επιχειρηματίες «ευνοούμενους» της κυβέρνησης. Ο ιδιος θεώρησε οτι “εξαπατήθηκε” και ζητούσε τα χρήματά του πίσω, και καθώς δεν τα έλαβε “άνοιξε βεντέτα” με τους .. επίδοξους διαδόχους του.

Οι διάδοχοι του, αναζητούσαν τον 32χρονο Αλβανό Roan Brahim ο οποίος είχε συστήσει αντίπαλη συμμορία με τον ανιψιό του Ραχμάν Ράγχια, βουλευτή του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας, μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και ο Πρωθυπουργός Εντι Ράμα αναγκάστηκε να τον αποπέμψει .

Ο ε.α Αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας Σέμσι Πρέντσι, αναλύοντας τις «διαβεβαιώσεις» Ράμα, είχε δηλώσει στο Euronews Albania, «Στην αλβανική κυβέρνηση υπάρχουν υπουργοί διορισμένοι από εγκληματικές ομάδες. Αν… διαβάσετε τη δήλωση Ράμα για την περίπτωση του Ερβις Μαρτινάι, είναι σαν να λέει στην αλβανική αστυνομία: ή βρείτε τον νεκρό και πείτε την αλήθεια στον κόσμο ή βρείτε τον ζωντανό και φέρτε τον στη δικαιοσύνη», σύμφωνα με τον απόστρατο Αλβανός ανώτατο αξιωματικό, «ο Ράμα πρώτα λέει πως τον θέλει νεκρό και μετά όλα τα άλλα».

Ο Roan Brahim ειχε συμμετοχή στην εκτέλεση (17/07 2022) του ανιψιού του Ερβις Μαρτινάι στην υπερυψωμένη γέφυρα της Κρούγια  στην Αλβανία. Το Ιουλίου του ίδιου έτους, στο κέντρο της πόλης Μιλότ της Αλβανίας, εκτέλεσε τον -τοτε – 28χρονο Κλίσμα Πρέτσι ενω έβγαινε μαζί με το συνεργάτη του Ιλι Βράχια ο οποίος επέζησε, καθώς έκλεισε την πόρτα και κλειδώθηκε στο θηριώδες θωρακισμένο Toyota Land Cruise, με 108 σφαίρες.

Ο 32χρονος Αλβανός Roan Brahim και ο ανιψιός του βουλευτή το 2021 είχαν εισβάλει σε μπαρ στην πόλη Λέζα και είχαν πυροβολήσει αναζητώντας τον ιδιοκτήτη.

Ο Ιλι Βράχια είχε συμπαρασύρει σε ραντεβού τον 32χρονο Roan Brahimi σε “συνάντηση” με το «βασιλιά του τζόγου» ξυλοκοπήθηκε με ακραία βια, όταν τον άφησαν να φύγει, ορκίστηκε ότι δεν θα ξεχνούσε ουτε συγχωρούσε τα όσα υπέστη.