Βραυρωνα: Νεκρό σε μεταλλικό κάδο συλλογής απορριμάτων εντοπίσθηκε το νεογνό του ζεύγους των Ασιατών

Από την έρευνα της Ασφάλειας,  με πληροφορίες από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και τους υπαλλήλους που ολοκλήρωσαν την αποκομιδή των απορριμάτων από την ξενοδοχειακή μονάδα, εντοπίσθηκε νεκρό το νεογνό

Η ιατροδικαστική εξέταση στο νεογνό αναμένεται να αποδώσει την αιτία θανάτου του, ωστόσο οι γεννήτορές του, οι δύο 30χρονοι από το Νεπάλ, κρατούνται και πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με απόδοση κατηγορίας. Πρόκειται για νεογνό περίπου πέντε μηνών κύησης, το οποίο φέρει χτύπημα στο κεφάλι, συμφωνα με την μακροσκοπική παρατήρηση.

Το νεογνό εντοπίσθηκε μετά από έρευνα,  στους μεταλλικούς κάδους ανάμεσα σε 25τονους σκουπιδιών του Δήμου Μαρκοπούλου όπου συλλέγονται τα απορριματα για να μεταφερθούν στη συνέχεια στη χωματερή. Ειναι το σημείο που είχε αδειάσει το απορριματοφόρο του Δήμου τα απορριματα που είχε παραλάβει από τον κάδο από το ξενοδοχείο στην περιοχή της Βραυρωνας,  όπου διέμενε το ζεύγος από το Νεπάλ.

Η αποκάλυψη προήλθε μετά την εξέταση της 30χρονης από το Νεπάλ η οποία μετέβη το βράδυ της Πέμπτης (09/05) στο Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” με ακατάσχετη αιμορραγία και διαπιστώθηκε ότι είχε γεννήσει. Καθώς δεν ηταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις των γιατρών,  ενημερώθηκε η Ασφάλεια και σε ελεγχο στο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Βραυρωνα όπου διέμεναν, εντόπισαν αιματηρά ίχνη.

Ο πατέρας του νεογνού, ο οποίος αρχικά αρνούνταν οτι γνώριζε, παραδέχθηκε ότι το απέρριψε στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Αναμένεται η νεκροτομή καθως σε οποιοδήποτε διαφορετικό εύρημα, το ζευγάρι σπο το Νεπάλ θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Οι γεννήτορες του νεογνου τέθηκαν υπό κράτηση ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας.