Βραυρώνα: Απέρριψε το νεογέννητο μωρό τους, σε κάδο απορριμμάτων- Προήχθησαν και εξετάζονται οι Ασιάτες γεννήτορές του νεογνού

O πατέρας του βρέφους έχει καταγραφεί από τις κάμερες του ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν μαζί με τη σύζυγό του και έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια

Το ζευγάρι από το Νεπαλ της Ασίας, γεννήτορες του βρέφους, εργαζόταν σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα. Η 30χρονη μητέρα του νεογνού, μετέβη (09/05) στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία και οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι ήταν έγκυος, χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν αν ολοκληρώθηκε ο τοκετός, είτε υπήρξε επιπλοκή και αποβολή.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης, ενημερώθηκε η Αστυνομία και σε έρευνα στο δωμάτιο προσωπικού όπου διέμεναν οι Ασιάτες στο ξενοδοχείο, εντόπισαν αιματηρά ίχνη στο χώρο, στη λεκάνη της τουαλέτας και στα κλινοσκεπάσματα.

Από τις κάμερες του ξενοδοχείου, σε βιντεοληπτικό υλικό είχε καταγραφεί ο 30χρονος Ασιάτης να απορρίπτει σακούλα στον κάδο απορριμμάτων. Σε έρευνα που ακολούθησε, καθώς το απορριμματοφόρο ολοκλήρωσε την αποκομιδή των σκουπιδιών, και το νεογνό δεν έχει εντοπισθεί εκτιμάται ότι το τοποθέτησε στη σακούλα και το απέρριψε στον κάδο, με την έρευνα να διεξάγεται στη χωματερή.