Βουλιαγμένη: Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση πέντε οχημάτων- Κυκλοφοριακή ανάσχεση και εκτροπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη

Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση πέντε οχημάτων στην παραλιακή Λεωφόρο στο ύψος του “Εν πλω” στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, με τέσσερις τραυματίες προκάλεσε ανάσχεση τής κυκλοφορίας

(01/05-18.30) Αποκατάσταθηκε η κυκλοφορία στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη με τα πέντε εμπλεκόμενα οχήματα να έχουν αποσυρθεί από το οδόστρωμα.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα (01/05-16.10) στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη με εμπλοκή πέντε οχημάτων, εκ των οποίων ένα λευκό κάμπριο κατέληξε στο διαχωριστικό διάζωμα και προσέκρουσε σε φοίνικα, έτερο όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο τριγωνικό διάζωμα στη διασταύρωση του Λαιμού ενώ τρία οχήματα κατά τη σύγκρουση μεταξύ τους ακινητοποιήθηκαν επί του οδοστρώματος.

Καταγγελία αυτοπτών μαρτύρων αναφέρουν ότι δύο εκ των εμπλεκόμενων οχημάτων στο τροχαίο, μεταξύ των οποίων, βελτιωμένο όχημα, έκαναν επίδειξη ταχύτητας σε κόντρες. Ο οδηγός του ενός οχήματος συγκρούστηκε με όχημα σε κανονική πορεία στην παραλιακή Λεωφόρο  με τα υπόλοιπα οχήματα που ακολουθούσαν να εμπλέκονται στο τροχαίο.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πληρώματα του Ά Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής με Τροχονόμους να ενεργούν εκτροπές στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη. Λογω της αυξημενης κυκλοφορίας, σημειώθηκε ανάσχεση. Σταθμοί ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τέσσερις τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας.