Ασπρόπυργος: Αλβανός λαθρομετανάστης δήλωσε «συνάδελφος» σε έλεγχο αστυνομικών- Κυκλοφορούσε με όχημα που παρέπεμπε σε “συμβατικό”

Κυκλοφορούσε και δήλωνε αστυνομικός, ο Αλβανός, ο οποιος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, για αντιποίηση αρχής σε αστυνομικό έλεγχο

Το πλήρωμα του περιπολικού  της Άμεσης Δράσης εκ κινήσει στη λεωφόρο ΝΑΤΟ αντιλήφθηκε την κίνηση στο αντίθετο ρεύμα λευκού οχήματος, με φώτα λεντ, τα οποία παραπέμπουν στα συμβατικά οχήματα τής Ασφάλειας. Σε αστυνομικοί επιχείρησαν έλεγχο στον οδηγό, ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε διαφυγή,  εγκλωβίζοντας το όχημα του.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο ο Αλβανός λαθρομετανάστης, δήλωσε «συνάδελφος» υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν έφερε μαζί του την υπηρεσιακή του ταυτότητα.
Κατά την εξακρίβωση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ο Αλβανού καθώς και ότι έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Στην κατοχή του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κάρτα της συνδικαλιστικής Ενωσης Αστυνομικών της Δυτικής Αττικής.

Ο Αλβανός συνελήφθη και τον μετήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της προανάκρισης στελέχη της Υπηρεσίας ενεργούν ώστε να διαπιστώσουν, το ενδεχόμενο εμπλοκής του με αντιποίηση Αρχής σε έκνομες ενέργειες.