Βούλα: Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ερευνά το αιματηρό ένοπλο επεισόδιο- Σεσημασμένοι για ναρκωτικά οι τραυματίες

Τη διερεύνηση στο αιματηρό ένοπλο επεισόδιο με δύο τραυματίες στη Βούλα ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο Αλβανών, ως σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών

Το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από φούρνο στα Δικαστικά στην περιοχή της Βούλας, ερευνούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, με τα κίνητρα να παραπέμπουν σε οργανωμένες ομάδες που αντιπαρατίθενται στη νύχτα. Ως προς τα κίνητρα της ένοπλης συμπλοκής εξετάζεται να προέκυψε αντιπαράθεση στο πλαίσιο συναλλαγής μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων πλευρών.

Οι δύο Αλβανοί τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο “Ασκληπιείο” νοσοκομείο, ταυτοποιήθηκαν ως σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών. Ο Αλβανός που φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα είχε αποφυλακιστεί πριν μερικούς μήνες και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ένοπλο σε βάρος Αστυνομικών. Κατά την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού και μαρτυρικές αναφορές και καταθέσεις, παρόντες στο σημείο κατά τη στιγμή την ένοπλης επίθεσης, φέρονται και άτομα που έχουν απασχολήσει σε υποθέσεις εκβιασμών.