Βούλα: Ένοπλο επεισόδιο σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τραυματίες

Ένοπλο επεισόδιο εν μέση οδώ στην περιοχή της Βούλας, με τραυματίες να έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί και πληρώματα ενεργούν αναζητήσεις για το όχημα στο οποίο επέβαινε ο δράστης και συνεργοί του

Δύο  Αλβανοί τραυματίστηκαν από πυρά σε ένοπλο επεισόδιο (22/01-17.30) επί της Ερμού 5 και Προόδου, στην περιοχή της Βούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αλλοδαποί έπιναν καφέ σε φούρνο, όταν στο σημείο αφίχθη τζιπ στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο δράστης αποβιβάστηκε, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο και σημειώθηκε ο πυροβολισμός. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε και πάλι στο όχημα όπου ανέμεναν δύο άτομα και στην αναστάτωση που προκλήθηκε αποχώρησαν. Με ΤΑΧΙ στο “Ασκληπιείο” της Βούλας, μετέβησαν δύο Αλβανοί, ένας φέρει τραύμα στο στήθος και ο δεύτερος στην κοιλιακή χώρα καθώς στη συνέχεια μεταφέρθηκε ένας Ιρακινός, με τραύματα από ξυλοδαρμό.

Κατά την αυτοψία στο χώρο κλιμάκιο της ΔΕΕ περισυνέλλεξε δύο κάλυκες κι ένα μαχαίρι, ενώ εντοπίζεται διασπορά από αιματηρά εντυπώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, το ένοπλο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. Προανάκριση για το ένοπλο αιματηρό επεισόδιο δινεργεί η Ασφάλεια.