Βουλγαρία: Συνελήφθη ο συνεργός και αδερφός του δράστη δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Σε βάρος του αδερφού και συνεργού του Βούλγαρου δολοφόνου του Γιάννη Μακρή είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Σε συνεργασία των Βουλγαρικών Αρχών με τη ΔΔΑΣ, οι διαδικασίες έκδοσής του στην Ελλάδα

Στο Χασκοβο της Βουλγαρίας, οι Ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, προχώρησαν στη σύλληψη του αδερφού και συνεργού του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή, σύμφωνα με πληροφορίες από ΜΜΕ της χώρας.

Ο  Γιάννης Μακρής  δέχθηκε φονικά πυρά  έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας. Ο Βούλγαρος φυσικός αυτουργός, είχε συλληφθεί από τον Απρίλιο, ωστόσο αναζητήσεις με Ευρωπαϊκό Ένταλμα είχαν εκδοθεί και για τον 35άχρονο αδερφό του, για τη συμμετοχή του στο έγκλημα, με αίτημα των ελληνικών Αρχών. Κατα την προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε ο 35άχρονος Βούλγαρος ως οδηγός του οχήματος διαφυγής  με συνεπιβάτη τον αδερφό του αμέσως μετά τη δολοφονία του Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές της Βουλγαρίας με πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση τους, ανέμεναν τον καταζητούμενος Βούλγαρο να επιστρέψει στη χώρα και είχαν τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα.

Ο δραπέτης φέρεται όλο το προηγούμενο διάστημα να είχε καταφύγει σε βαλκανική χώρα για να αποφύγει τη σύλληψη

Άμεσα ενημερώθηκαν οι ελληνικές Αρχές, και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδιασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα.