Βούλα: Ελεύθερη η 32άχρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του συντρόφου της

Με δικαστική απόφαση, στην 33άχρονη Ελληνολιβανέζα, απαγορεύτηκε η έξοδος από την Ελλάδα και είναι υποχρεωμένη να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, η νεαρή Ελληνολιβανέζα- κατά δήλωσή της- διερμινέας, υστερα από την απολογία της, κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς την κατονομάζει ο συντροφός της, ότι τον έσπρωξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλα. Στην 32άχρονη με καταγωγή από Λίβανο, επιβλήθηκαν περιοριστικόι όροι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής της και αφέθηκε ελεύθερη.

Η 32άχρονη επέμεινε στην εκδοχή της, ότι δεν έσπρωξε τον σύντροφό της, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι: «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα…»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Νουλέζα, ο 39άχρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού: «Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοολ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα».

Ενώπιον του Ανακριτή φέρεται η 32άχρονη να υποστήριξε , ότι δε γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της, καθώς η ίδια βρισκόταν στο εσωτερικό του διαμερίσματός τους, και είχε μεταξύ τους, προηγηθεί καβγάς: «Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού».