Βούλα: Νοσηλεύεται τραυματίας από πτώση- Συνελήφθη η σύντροφός του καθ’ υπόδειξη του 39άχρονου

Ατύχημα ή εμπρόθετη απόπειρα ανθρωποκτονίας,  εξετάζουν οι Αρχές σε υπόθεση πτώσης 39άχρονου από μπαλκόνι διαμερίσματος, το βράδυ του Σαββάτου (23/03).

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας (24/03) του ηλικίας 39ετων συντρόφου της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή, την ερχόμενη Τρίτη (26/03).

Στο ρεπορτάζ του, ο Παναγιώτης Μπουσιος αναφέρει ότι με μαρτυρία του 39άχρονου συντρόφου της νεαρής γυναίκας, κατά τη μεταφορά του στο Γ.Κ. Αθηνών, την κατονομάζει ως υπεύθυνη για την πτώση του από το μπαλκονι του διαμερίσματος στο οποίο διαβιούσαν απο κοινού.

Ο 39άχρονος, φέρεται να σύρθηκε στο δρόμο από το παρτερι του κήπου της πολυκατοικίας στη Βούλα και παρελήφθη από το ασθενοφόρο εν οδω.

Με καταγωγή από το Λίβανο η 32άχρονη σύντροφός του,  δηλώνει διερμηνέας, και υποστηρίζει ότι δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση, ούτε αντιλήφθηκε την πτώση και τον τραυματισμό του συντρόφου της .

Ο 39άχρονος αρχικα μεταφέρθηκε στο Γ.ΚΑθηνων και στη συνέχεια στο Ωνάσειο, οπου παραμένει σε νοσηλεία λόγω καρδιολογικών προβλημάτων.