Βόλος: Συνελήφθη επιχειρηματίας, ως χρηματοδότης των δράσεων τρομοκρατών και ποινικών.

Κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο Βόλο, με τη σύλληψη γνωστού τοπικου επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στην εμπορία καυσίμων και φέρεται να χρηματοδοτούσε τους “Διστομίτες με τα μαύρα” καθώς και άλλους ποινικούς.

Ο επιχειρηματίας κρατείται στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας (10/06)ενώ αναμένεται να μεταχθεί στην Αθήνα. Σύμφωνα με διαρροές, φέρεται μέσω της εταιρείας του, να πραγματοποιούσε λαθρεμπόριο καυσίμων, και με τα χρηματικά ποσά που αποκόμιζε  χρηματοδοτούσε τους ληστές οι οποίοι είχαν συλληφθεί στη Χρυσή Ακτή Παναγίας (29/05), καθως και άλλους καταζητούμενους ποινικούς.
Το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο, κατέληξε στον επιχειρηματία, από δεδομένα τα οποία εντοπίσθηκαν σε υπολογιστή ο οποίος κατασχέθηκε στο κρησφύγετο των “Διστομίτων με τα μαύρα, στα Άνω Λεχώνια Μαγνησίας.
Ο επιχειρηματίας πρατηριούχος φέρεται ως ο προμηθευτής καυσίμων του Δήμου Βόλου, σ το Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, να αναφέρει πριν τη λήξη του Δημοτικού Συμβουλίου, «ενημερώθηκα από την Εισαγγελία, ότι υπάρχει ζήτημα με τον προμηθευτή καυσίμων του Δήμου» και τόνισε ότι ίσως την Πέμπτη (11/06), χρειαστεί η σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναλυτικότερες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport