Βόλος: “Ο πυροσβεστήρας άδειος και ο κρουνος χωρις λάστιχο.. Κι απέναντι επεισοδια στους επισημους”

Έκτροπα, επεισόδια, δεκάδες τραυματίες, καμία οργάνωση και επιχειρησιακός σχεδιασμός στα μέτρα τάξης (Επί χάρτου και μόνο) στον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ ΑΕΚ που αναβλήθηκε ματαιώθηκε η αναβολή, καθυστέρησε λόγω επεισοδίων “χωρίς καμια σκέψη για αναβολή του τελικού”, από την Κατεχάκη.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Η ωρα έναρξης του τελικού, όπως μετέδωσε το κανάλι που έχει τα δικαιώματα για  τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα ξεκινήσει στις 21.00 το βράδυ. Νέα ένταση στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Λίγο πριν την έναρξη του τελικού, τα επεισόδια στην εξέδρα των επισήμεων ανάγκασαν Σαββίδη και Μελισσανίδη να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Εστία φωτιάς στη κερκίδα των οπαδών τις ΑΕΚ (06/05-20.30), με τους διοργανωτές να μην δείχνει να τους απασχολεί για την κατάσβεση. Ενώ και στα επίσημα επικρατεί ένταση. “Ο πυροσβεστήρας άδειος και ο κρουνος χωρις λάστιχο…. Κι απέναντι επεισοδια στους επισημους. Πόσο ξεφτιλα πια” σχολιάζει η δημοσιογράφος Τζίνα Αρβανίτη, η οποία έχει μεταβαίνει στο Βόλο για να παρακολουθήσεις τον αγώνα. (Αναμένεται με ενδιαφέρον το άρθρο – σχόλιό της, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης)

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Σε επικοινωνία του ΣΠΟΡ FM, με το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου στα επείγοντα, στην ερώτηση αν υπάρχουν τραυματίες από τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, επιβεβαίωσαν δεκάδες τραυματίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν περισσότερους από 100 τραυματίες, με ανοιγμένα κεφάλια και τραυματα απο λαμες και μαχαίρια.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Μεταξύ των τραυματιών κι ένας οπαδός ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι. Όπως δήλωσε, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Βασιλική Αυγέρη, “Έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και σοβαρά περιστατικά. Από πέτρες, από ποτήρια και από μπουκάλια. Υπήρξαν 30 περιστατικά στην VIP εξέδρα. Δύο-δύο έστελνα τα περιστατικά στα ασθενοφόρα. Στήσαμε ιατρείο έξω απ’ την εξέδρα των επισήμων. Είχαμε κι έναν μαχαιρωμένο οπαδό που δεν γνωρίζω την εξέλιξη της κατάστασης”.

Συμφωνά με πληροφορίες, του ιδτότοπου aekpassion.gr οπάδος της ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα, απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, κλώτσησε τζαμαρία βγαίνοντας από το γήπεδο, με αποτέλεσμα το τζαμί που έπεσε να κόψει την κεντρική αρτηρία στο πόδι του. Ο οπαδός νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως σημειώνεται ο τραυματίας ειναι ο γιος του Αλ.Μαργαρίτη, γνωστός αανάμεσα στους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς διατηρεί το ιστορικό αρχείο της ομάδας.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Στα επεισόδιο που προηγηθηκαν της έναρξης του τελικού Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ υπάρχουν και τραυματίες Αστυνομικοί.