“Εκ των υστέρων φταίει.. η Αστυνομία- Ένας δύο Αξιωματικοί το Γενάρη θα κριθούν ευδοκίμως τερματίσαντες, 4-5 Αστυφύλακες στο Νοσοκομείο”

Στα επεισόδια που προηγηθηκαν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου, Αστυνομικοί τραυματίες. “Καμμία σκέψη για αναβολή του τελικού”, σημείωναν από νωρίς πηγές της Κατεχάκη. Τα όσα προηγήθηκαν σχολιάζουν μάχιμοι Αστυνομικοί.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

Στα επεισόδια που προηγηθηκαν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ -μέχρι ώρας (06/05-20.30) δύο Αστυνομικοί τραυματίες- από φωτοβολίδα στο χέρι και από ρίψη αντικειμένου  στο ζυγωματικό κάτω από το μάτι-. “Καμμία σκέψη για αναβολή του τελικού”, σημείωναν απο νωρίς πηγές του Μεγάρου της Λ.Κατεχάκη.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ
“Ολα καλά, ο τελικός θα αρχίσει τελικά με μισή ώρα καθυστέρηση, όλοι οι αρμόδιοι φορείς διεξαγωγής του αγώνα (πλην αστυνομίας) όλα τα έκαναν στην εντέλεια. Ο αδύναμος κρίκος γνωστός από τα χρόνια της μεταπολίτευσης έως σήμερα , που πίσω από τις πλάτες του έχουν κρυφτεί όλοι οι αρμόδιοι κ υπάρχει ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα. Αποτέλεσμα 1-2 αξιωματικοί τον Γενάρη θα κριθούν ευδοκιμως τερματίσαντες ένεκα τον σημερινών επεισοδίων, 4-5 αστυφύλακες θα πάνε στο νοσοκομείο κ όλοι οι δημοσιογράφοι το βράδυ μπροστά από τα μικρόφωνα τους θα απαγγειλουν το κατηγορητήριο κόλαφος εναντίον της αστυνομίας, ενώ θα εκθειάζουν τον φανταστικο λαό της ομάδας που υποστηρίζουν κ τον εξυγιαντη πρόεδρο”, σχολιάζει ο Νίκος Μπαλούρδος, της ΠΟΣΥΦΥ.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

“Καλή διασκέδαση σε όλους αυτούς που στηρίζουν αυτον τον αρρωστημένο “αθλητισμό”. Ντροπη και αηδία. Δεν υπάρχουν πλέον λόγια. Όσα τραβαμε τελικά μας αξίζουν” σχολιάζει ο Θοδωρής Τσαϊρίδης, συνδικαλιστής της ΥΑΤ στη Θεσσαλονίκη και παραθέτει τη φωτογραφική απεικόνιση με τούβλα, λοστούς και μπουκάλια στο ταρταν του στίβου στο Πανθεσσαλικό γήπεδο του Βόλου.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

“Επί μια βδομάδα ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας τόνιζε στην Πολιτεία και στην ΕΠΟ ότι το Πανθεσσαλικό ήταν ακατάλληλο για να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου. Ο Μπέος τον αποκαλούσε ευθυνόφοβο.
Εκ των υστέρων όλες οι πλευρές κατηγορούν την Αστυνομία για τα επεισόδια”, επισημαίνει ο Τροχονόμος Φωτεινός Παγιαύλας, μέλος της ΕΝΑΣΥΑ.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

“Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο !!!Εκτός και αν το πορτοκαλί το βλέπετε για μπάλα του Μπασκετ” !!! σχολίασε ο Γιάννης Φαναριώτης, του ΣΕΦΕΑΑ με αφορμή το φωτογραφικό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

“Μου είναι αδιάφορο αν ο νικητής του τελικού προήλθε από διαιτητικό “λάθος”.
Όσο θα βλέπουμε αστυνομικούς στα γήπεδα και οπαδούς με ανοιγμένα κεφάλια τα κάθε είδους κύπελλα θα εξακολουθούν να είναι ευτελούς αξίας”, σχολιάζει ο Χρήστος Τριγώνης.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

..”Ακατάλληλο γήπεδο, ερασιτεχνική διαχείριση από την ΕΠΟ, το μάρμαρο θα το πληρώσει ο απλός αστυνομικός!!!Αφησαν να κάνουν πάρτυ οι οργανωμένοι στρατοί”… ΜΑΧΙΜΟΙ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ

“Από τις οκτώ το πρωί ο συνάδελφος ήταν για υπηρεσία και τωρα πήγε και μια “επίσκεψη” από το νοσοκομείο… περαστικά”… ΜΑΧΙΜΟΙ

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ποσό ακατάλληλο ήταν τελικά το γήπεδο και το “πάρτυ” των οργανωμένων “στρατών”.. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο από το χώρο, στο Πανθεσσαλικό γήπεδο του Βόλου.. οδοντική γέφυρα (! Χωρίς άλλο σχόλιο)

ΠΑΟΚ ΑΕΚ