Βόλος: Έσφαξε με 20 μαχαιριές τη νονά του, για €2.000- Ομολόγησε τηλεφωνικά στη σύζυγό του και στην Αστυνομία την πράξη του

Ο δράστης και βαφτισιμιός της 75χρονης νονάς του, μετά το έγκλημα που διέπραξε αποχώρησε ενημέρωσε τηλεφωνικά τη σύζυγό του και την Αστυνομία σε ομολογία της πράξης του, και εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές του Βόλου

Ο Θανάσης Μυλωνάς, βαφτισιμιός του θύματος, είναι ο δράστης της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του, και φέρεται να ενημέρωσε ο ίδιος τηλεφωνικά την Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου (06/11) από σταθερό τηλέφωνο καταστήματος στις Αλυκές Βόλου και ομολόγησε την πράξη του. Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας στο υπόγειο επικοινώνησε αρχικά με τη σύζυγό του, από το κινητό του τηλέφωνο. «Εγώ τη σκότωσα. Πηγαίνω να αυτοκτονήσω», φέρεται να δήλωσε ο 39χρονος ενώ στη συνέχεια το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου διέκοψε εκπομπή από τις κεραίες και έκτοτε αναζητείται .

Όπως έχει προκύψει, την περασμένη Πέμπτη (04/11) ο 39χρονος, ζήτησε από την 75χρονη νονά του, να του δώσει €2.000 και του αρνήθηκε, καθώς είχε κουραστεί να συντηρεί τον βαφτισιμιό της, που ήταν “τακτικός” σε αιτήματα “οικονομικής ενίσχυσης”. Η άρνησή της, προκάλεσε την αντίδραση του δράστη και με μαχαίρι έπληξε και τραυμάτισε θανάσιμα με πάνω από 20 μαχαιριές -αρκετές εντοπίζονται στο λαιμό- την 75χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια, τύλιξε το πτώμα με μία κουβέρτα και το μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου το θύμα, διατηρούσε αποθήκη και καθάρισε το χώρο. Κηλίδες εντόπισαν οι γείτονες οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και αποκαλύφθηκε ο χώρος απόκρυψης του πτώματος της 75χρονης γυναίκας. Όπως ανέφεραν στις καταθέσεις τους οι γείτονες, αρχικά ο 39χρονος προσποιούνταν ότι ανησυχεί για τη νονά του και ότι δεν έχει ιδέα που βρίσκεται.

Ο δράστης, έχει απασχολήσει τις Αρχές και κατά το παρελθόν, ενώ η ανάγκη τους για “εύκολο χρήμα” για να καλύψει το πάθος του στο στοιχηματισμό και τα τυχερά παιχνίδια, και η άρνηση της 75χρονης να τον “καλύψει ταμειακά”, ήταν το κίνητρο του εγκλήματος .