Βουλή: Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζού από ΤΑΧΙ και θανάσιμο τραυματισμό από όχημα

Σοβαρά τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πεζός ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο ΤΑΧΙ, στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τη Λ.Βασιλίσσης Αμαλίας, στο ύψος του Μ.Α.Σ

(08/11-08.30) Το θύμα όπως έγινε γνωστό, υπέκυψε στα τραύματά του, στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα (08/11-05.30) μπροστά στη Βουλή, με δύο οχήματα εκ των οποίων ένα ΤΑΧΙ, εν κινήσει, επί της Βασιλίσσης Αμαλίας, και κατεύθυνση το Σύνταγμα. Από τα στοιχεία κατά την αυτοψία και τις καταθέσεις, ο πεζός άνδρας – πιθανόν ρακοσυλλέκτης- ηλικίας 69ετών, βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Λ.Βασιλίσσης Αμαλίας, στο ύψος του Μ.Α.Σ, παρασύρθηκε από τον αριστερό καθρέπτη διερχόμενου ΤΑΧΙ και τραυματίστηκε σοβαρά. Ενώ ο τραυματίας επιχειρούσε να σηκωθεί στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, η οδηγός με το Cirtoen C3 που ακολουθούσε παρασύρει τον πεζό για περίπου 15 μέτρα, μέχρι το φανάρι στη συμβολή της Λ.Βασιλίσσης Αμαλίας με τη Βασιλίσσης Σοφίας, τραυματίζοντάς τον βαρύτατα.

Άμεσα στο σημείο του τροχαίου κλήθηκε και μετέβη πλήρωμα της Τροχαία ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πολυτραυματία και τον μετέφερε εν ζωή στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» . Από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, έχουν συλληφθεί και κρατούνται οι δύο οδηγοί, ενώ για το θανατηφόρο δυστύχημα έχει σχηματισθεί δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας. Η Υποδιεύθυνση Τροχαία Αθηνών αναζητά συγγενείς του 69χρονου θύματος.