Η “βολική” εκδοχή του.. “προκλητικού ΜΑΤά”

Βίντεο το οποιο αναρτήθηκε σε προσωπικό λογαριασμό χρήστη των κοινωνικών δικτύων και αναπαράγει το left.gr στοχοποιεί τους Αστυνομικούς των ΜΑΤ για “προκλητική συμπεριφορά” χωρίς… να εμφανίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό Αστυνομικές δυνάμεις .
Σύμφωνα με ανάρτηση -του “ΝΤΜanolis1993” από διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου- την οποία υιοθετεί το left.gr, ενώ ειναι σε εξέλιξη τα σοβαρα επεισόδια στις εκδηλώσεις της 6ης Δεκέμβρη, στα Εξάρχεια ..”άνδρας των ΜΑΤ εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων και του σώματος στο οποίο υπηρετεί και προκαλεί(..) «Ο Αλέξης πού είναι ρε μαλάκα;»”..
Αν κάποιος  παρακολουθήσει το βιντεοληπτικό υλικό, με μια πρώτη ματιά διαπιστώνει ότι ειναι διάρκειας -μόλις- 14″ (δευτερολέπτων), ενώ είναι σε εξέλιξη σοβαρά εκτεταμένα επεισόδια -περιορισμένα -στα Εξάρχεια. “Εικονολήπτης” βρίσκεται σε κτήριο στην περιοχή των Εξαρχείων και μες στο σκοτάδι ακούγονται μόνο φωνές  (!) και.. “περιγράφεται” η πρόκληση Αστυνομικού (των ΜΑΤ) ενώ διμοιρία διακρίνεται  (λευκές “κουκκίδες” τα κράνη τους) στο βάθος να ανέρχεται κινούμενη σε σημείο της περιοχής των Εξαρχείων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων (ακούγονται κρότου λάμψης)
Στο απόσπασμα του “επιλεγμένου” βιντεοληπτικού υλικου, το οποίο αναπαράγεται, ακούγεται στη στιγμιαία “ησυχια” που επικρατεί, φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ δύο -τουλάχιστων- ανδρών. Στη φραστική πρόκληση που έχει προηγηθεί χωρίς να ακούγεται το τι έχει διατυπωθεί, διακρίνεται ηχόχρωμα ανδρικής φωνής να αναφέρει, «Ο Αλέξης; Πού είναι ρε μαλάκα (.. ) ο Αλέξης;» Η απάντηση έρχεται από “νεαρά” η οποία καταγραφεί (ή βρίσκεται δίπλα σε αυτόν που καταγραφεί) το βιντεοληπτικό υλικό και ακούγεται στο “επιλεγμένο” στιγμιότυπο να φωνάζει «..άντε γαμ*** ρε μο***νο..» και το μονταρισμένο βιντεοληπτικό υλικό- διαρκειας 11″ δευτερολέπτων- ολοκληρώνεται.
Η διατύπωση, σύμφωνα με το χρήστη των κοινωνικών δικτύων με το ψευδώνυμο “ΝΤΜanolis1993”- με το υλικό να έχει αναπαραχθεί σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου- την οποία υιοθετεί το left.gr,  αποδίδεται σε Αστυνομικό των ΜΑΤ με το επιλεγμένο απόσπασμα του βιντεοληπτικού υλικού να φέρει τίτλο, “Ματας φωνάζει “πού ειναι ο Αλέξης;” και στην περιγραφή της ανάρτησης να αναφέρεται, “ΜΑΤάς φωνάζει “πού ειναι ο Αλέξης;” αμετανόητα καθίκια 8 χρόνια μετα…
Τα συμπεράσματα που εκπορεύονται ελεύθερα για τον καθένα χωριστά, ενώ τ υλικό είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο..
_________
Το nantiareport.gr έχει επιλέξει να μην αναπαράγει το βιντεοληπτικό υλικό το οποίο αναπαράγεται με μεροληπτική παράθεση των γεγονότων..