Βοιωτία: Έτος κατά των ναρκωτικών ανακήρυξε το 2018 ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ

Σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών κατασχεμένες στο 2017, καταστράφηκαν στην πυρά, σε υψικάμινο εργοστασίου, στην έδρα της ΠΕΣΙΝΕ, στην Αντίκυρα Βοιωτίας.

Άνοιγμα στην κοινωνία, με έμφαση στην ενημέρωση των μαθητών, αλλά και των ασυνόδευτων ανήλικων λαθρομεταναστών, για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των ναρκωτικών, εξήγγηλε (20/12) σε δηλώσεις του ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο οποίος ανακήρυξε το 2018 «Έτος κατά των ναρκωτικών».

www.nomosnews.gr

Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ επέλεξε συμβολικά το χώρο καταστροφή των ναρκωτικών στην υψικάμινο της ΠΕΣΙΝΕ να ανακοινώσει την απόφαση της Αστυνομίας να ανακηρυχθεί το 2018 έτος καταπολέμησης των ναρκωτικών και παράλληλα να στείλει μήνυμα και έκκληση προς όλους τους πολιτες να συμπορευτούν σε αυτήν την προσπάθεια.

Όπως ανέφερε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, το γεγονός για το 2017 να αποτελεί έτος με επιτυχίες των Αστυνομικών Υπηρεσιών, στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και τη βούληση της πολιτείας και της ΕΛΑΣ «να έχει πιο δραστική αντιμετώπιση στα παράνομα κυκλώματα, τα οποία υποχρεώνουν τους νέους ανθρώπους στη χρήση των ναρκωτικών, που τους οδηγεί στην περιθωριοποίηση, στη σωματική και ψυχική φθορά και τέλος στον θάνατο».

Καταστροφή ναρκωτικών στην υψικάμινο της ΠΕΣΙΝΕ (Άσπρα Σπίτια, Βοιωτιας), από την ΕΛ.ΑΣ (20/12)

_______________

* ΑΠΕ-ΜΠΕ/Σοροβός Κ.