Βιρού, Κέρκυρας: Έσφαξε τον συνιδιοκτήτη ψητοπωλείου που δούλευε η συζυγός του, καθώς πίστευε ότι διατηρεί σχέση μαζί της

Παραδόθηκε ο Αλβανός δράστης της δολοφονίας συνιδιοκτήτη ψητοπωλείου, στο οποίο δούλευε η σύζυγός του. Τον έσφαξε με μαχαίρι, καθώς πίστευε ότι διατηρούσαν κρυφη ερωτική σχέση με τη σύζυγό του.

Μέσα στην επιχείρησή του, μπροστά σε θαμώνες, ο 30άχρονος Αλβανός εισέβαλλε ((07/06-13.40) κραδαίονοντας μαχαίρι και κινήθηκε κατά του 52άχρονου συνιδιοκτήτη ψητοπωλείο στο οποίο εργαζόταν η σύζυγός του. Πελάτες και διερχόμενοι από το σημείο, στην περιοχή του Βιρού της  Κέρκυρας, άκουσαν τις φωνές και είδαν τον 30άχρονο Αλβανό, με τα ρούχα του αιματοβαμμένα να εξέρχεται από την επιχείρηση να επιβιβάζεται στο οχημά του, που είχε σταθμεύσει στο δρόμο και να απομακρύνεται.

Με πολλαπλά πλήγματα από μαχαίρι, στην κοιλιά, το θώρακα και την καρωτίδα, ο 52άχρονος αιμόφυρτος κατέλξε στα τραύματά του.

Ο 30άχρονος Αλβανός μετέβη αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, ομολόγησε την πράξη και παραδόθηκε. Στους Αστυνομικούς υπέδειξε το σημείο στη διαδρομή που ακολούθησε, και είχε απορρίψει το μαχαίρι, το οποία και περισυνέλλεξαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας. Κατά την ομολογία του, ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον 52άχρονο, συμπεριφορά που έπληξε την τιμή του και διέπραξε το έγκλημα.

Προανάκριση προς διερεύνηση των κινήτρων του Αλβανού δράστη, για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 52άχρονου, διενεργεί η Ασφάλεια Κέρκυρας.

__________

* πηγή βίντεο: enimerosiΚerkira