Κυψέλη: Η πρώην σύντροφος οργάνωσε τη δολοφονία του 24άχρονου Αλβανού

Θέλησε να απαλλαγεί από τον Αλβανό πρωην της και με το νυν σύντροφό της, εκτέλεσαν τη δολοφονία του.
Η 23άχρονη πρωην σύντροφος του 24άχρονου Αλβανού, από κοινού με τον 20άχρονο νυν σύντροφό της, τον τραυμάτισαν θανάσιμα και τον εγκατέλειψαν (28/05) νεκρό στο δρόμο στην περιοχή της Κυψέλης.

Ήθελε να απαλλαγεί από τον 24άχρονο πρώην σύντροφο της και με τρείς ομοεθνείς τους, έστησαν ενέδρα θανάτου.

Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προχώρησαν στη σύλληψη της 23άχρονης Αλβανής στην Αθήνα και του 20άχρονου συντρόφου της στην Ύδρα, όπου είχε μεταβεί για εποχική απασχόληση, ενώ αναζητούνται με εντάλματα, δυο ομοεθνείς συνεργοί τους.

Κατά την έρευνα των Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η 23άχρονη κατά το παρελθόν, διατηρούσε δεσμό με το θύμα, ωστοσο διέκοψε, όταν γνωρίστηκε με τον 20άχρονο συμπατριώτη της.
Η ερωτική απόρριψη, ενόχλησε τον 24άχρονο, έγινε εξαιρετικά φορτικός και ζητούσε από την 23άχρονη να επανασυνδεθούν.

Τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια ζήλιας, προκάλεσαν σκοτεινές σκέψεις στην 23άχρονη, να οργανώσει με τον 20άχρονο σύντροφό της, τη δολοφονία του πρώην της. Σε προγραμματισμένη τους συνάντηση (28/05) σε δρόμο στα Πατήσια, με πρόσχημα να συζητήσουν, ο 24άχρονος δέχθηκε αιφνίδια επίθεση από το ζευγάρι και πλήγματα από μαχαίρι, στην πλάτη και το θώρακα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Από κοινού οι δύο Αλβανοί εγκατέλειψαν νεκρό τον 24άχρονο, ενώ με τη συνδρομή δύο ακόμα ομοεθνών τους, κατάφεραν να αποκρύψουν (πρόσκαιρα) τα ίχνη τους.

Με τη σε βάρος τους ποινική δικογραφία οι συλληφθέντες μεταγονται συο  Εισαγγελέα.