Βελβεντό, Κοζάνης: Αίτηση του δολοφόνου της Ανθής Λινάρδου με ασφαλιστικά μέτρα για να δει τα παιδιά τους

Ασφαλιστικά μέτρα για να δέχεται επισκεπτήριο από τα παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του, Ανθή Λινάρδου, την οποία δολοφόνησε και απεκρυψε το πτώμα της σε χωράφι.

Ένα χρόνο από τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, συζητήθηκε (18/01) η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων, του συζυγοκτόνου με θυμα την Ανθη Λινάρδου, με τα οποια ζητά να ρυθμιστεί το δικαίωμα της επικοινωνίας με τα τρία παιδιά (δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι) που είχαν αποκτήσει το ζευγάρι.

Στο Δικαστικό Μέγαρο των Γρεβενών παρέστη η μητέρα της Ανθής Λινάρδου, και ο σύζυγος της αδελφής του θύματος. Και οι δύο υποστήριξαν ότι «δεν είναι δυνατό τα παιδιά να δουν τον πατέρα τους».
Η επιμέλεια των ανηλίκων μετά το έγκλημα με θύμα τη μητέρα τους, και δράστη τον πατέρα τους, ανατέθηκε στη γιαγιά τους και μητέρα της Ανθής Λινάρδου, και φοιτουν σε ιδιωτικό σχολείο μακριά από το χωριό και τις μνήμες που στιγμάτισαν τις ζωές τους.

«Οι παιδοψυχολόγοι που παρακολουθούν τα παιδιά διαβεβαιώνουν ότι τα παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα να δουν τον πατέρα τους! Ακόμη και τώρα ξυπνούν το βράδυ», υποστήριξε τη συνήγορος της οικογένειας της Ανθης Λινάρδου, Π.Σαββίδου.
Η δίκη συνεχίζεται Πέμπτη (19/01), για τη συζήτηση αίτηση για επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς του δράστη, αίτημα γονικής μέριμνας, όπως έχουν καταθέσει και οι γονείς της Ανθής Λινάρδου.

__________

* kozan.gr