Βάρκιζα: Οι “γραμμές” εμπορίας της κοκαΐνης στα νότια προάστια

Σε επιχείρηση της Αστυνομίας στη Βάρκιζα συνελήφθη Σέρβος, στην κατοχή του κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Σε Αστυνομική επιχείρηση στο πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα συνελήφθη ο 33άχρονος Σέρβος ένοικος, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο, και κατασχέθηκαν 135κιλά κοκαΐνη, σε κρύπτη, η αξία της ποσότητας ναρκωτικών που κατασχέθηκε -σύμφωνα με την “εμπορική” τιμή-  πλησιάζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο Nantiareport.gr υποστηρίζουν ότι πρόκειται για οργανωμένη εγκληματική οργάνωση, καθώς  είχαν πληροφορία για το Σέρβο, ως μέλος διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 33άχρονος Σέρβος ταξίδεψε στην Αθήνα πριν από τρεις εβδομάδες, και απο κοινού με άλλα άτομα, προωθούσαν το “ναρκωτικό των ευπόρων” σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και σε πελάτες με οικονομική “άνεση”.

Ο Σέρβος με το όνομα “Μάρτιν”,  αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη (05/12) στον Ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ όρισε πληρεξούσιους δικηγόρους τους ποινικολόγους Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη.

Όπως αναφέρουν σε κοινη δήλωσή τους: “Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33άχρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας».

Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκονται σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.