Βαρεμένος για την Αστυνομία: «Κουράστηκαν και οι αστυνομικοί. Όντως, αυτοί που έδερναν στην Ν. Σμύρνη είναι κατάκοποι»

Ο Γιώργος Βαρεμένος επανέρχεται στην επικαιρότητα χυδαιολογόντας σε βάρος του ένστολου προσωπικού με προσβλητικό χαρακτηρισμό για την Ελληνική Αστυνομία

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, και Τομεαρχης υγείας του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τακτική στήλη στην ηλεκτρονική σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου. Με κατ’ επίφαση “χιούμορ”, Γιώργος Βαρεμένος γράφει, με αναφορά στην αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, χλευάζοντας τους αστυνομικούς, αναφορά στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, παραλείποντας εσκεμμένα το γεγονός ότι στα ακραίας βίας επεισόδια στέλεχος της ΔΡΑΣΗ βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή οργανωμένους χούλιγκαν σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

«Όπως είπε στην Βουλή, κουράστηκαν και οι αστυνομικοί. Όντως, αυτοί που έδερναν στην Ν. Σμύρνη είναι κατάκοποι. Κουράστηκαν οι αστυνομικοί ή το έργο της αστυνομοκρατίας πήγε να γυρίσει μπούμερανγκ; Το ξύλο έχει δύο άκρες. Ή μήπως ήθελαν απλώς να εξοικονομήσουν δυνάμεις για την προστασία του Φουρθιώτη; Η προστασία στην εξουσία!», έγραψε μεταξύ άλλων Γιώργος Βαρεμένος, αλλά δε βρήκε λέξεις συμπόνιας να αναφερθεί στον Άγγελο, τον Ειδικό Φρουρό της ΔΡΑΣΗ που δέχθηκε την ακραίας βίας οργή των χουλιγκανς.

Αφορμή η παρέμβαση στη Βουλή, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην κόπωση των αστυνομικών, με τη συμμετοχή τους στην τήρηση των μέτρων για περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

«Δεν ήταν μόνο οι σχεδόν 700 διαδηλώσεις, το ρίσκο των οποίων κάποιος δέχτηκε. Ήταν και οι καθημερινές μικρές ή μεγάλες παραβάσεις, από τις απλές παραλείψεις αποστολής ενός SMS μέχρι τα επιπόλαια πάρτι, τις συναντήσεις σε σπίτια. Και όλα αυτά ενώ όσο μεγαλύτερη μαζικότητα αποκτούσε αυτό το φαινόμενο τόσο εκ των πραγμάτων δυσκολότερος γινόταν και ο έλεγχός τους. Γιατί δεν είναι κουρασμένοι μόνο οι πολίτες, κουρασμένοι είναι και οι μηχανισμοί επιτήρησης», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός .