Βανδαλισμό στην οικία του Γιώργου Μπαμπινιώτη προκάλεσαν μέλη του Ρουβίκωνα

Ανάληψη ευθύνης για την καταδρομική εφόρμηση και το βανδαλισμό στην οικία του Πανεπιστημιακού Γιώργου Μπαμπινιώτη, από τον αυτοαποκαλούμενο «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα»

Για άλλη μια φορά, ως αυτόκλητοι “τιμωροί”, υποστηρικτές της κουκούλας από τον αυτοαποκαλούμενο «Φεμινιστικό Τομέα Ρουβίκωνα» το βράδυ της Μ.Δευτέρας (26/04) προχώρησαν σε βανδαλισμό με μπογιές στην πρόσοψη και τις πόρτες εξωτερικά της οικίας του προέδρου του Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, και Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α. Γιώργου Μπαμπινιώτη, ενώ διερχόμενοι απέρριπταν φεϊβ βολαν, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς .

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, για άλλη μια φορά, με εμφανή πρόθεση αυτόκλητου τιμωρού, και αναφορά στις καταγγελίες στην «υπόθεση Λιγνάδη» από πρώην σπουδαστές των Αρσακείων Σχολείων και γίνεται αναφορά στον πρόεδρο του Δ.Σ. της “Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας”, και Πρύτανη του Ε.Κ.Π.Α. Γιώργο Μπαμπινιώτη, «..ο οποίος όχι μόνο δεν ξεκίνησε έρευνα για τα όσα καταγγέλθηκαν από τις απόφοιτες και απόφοιτους των Αρσακείων, αλλά ουσιαστικά προχώρησε σε δημόσιο τραμπουκισμό, εκφοβισμό και απαξίωσή τους , κάνοντας λόγο για “αόριστες και γενικόλογες αναφορές” και απαιτώντας οι καταγγελίες να περάσουν πρώτα από το γραφείο της εισαγγελίας»..