Συνελήφθη ο Μένανδρος Φουρθιώτης και δυο ακόμα άτομα για τα τυφλά πυρά εξω απο την οικία του

Με εντολή Εισαγγελέα ο Μένανδρος Φουρθιώτης, προσήχθη κι εξετάζεται, καθως και δυο ακόμη άτομα, ενώ έρευνες έχουν γίνει στο γραφείο στον τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο συνεργάζεται και στην οικία του στο Διόνυσο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του NantiaReport.gr, η προσαγωγή του Μένανδρου Φουρθιώτη με την εξέλιξη της κράτησης, φέρεται να σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στην οικία του, λίγες μέρες αφότου του είχε αφαιρεθεί η αστυνομική συνοδεία του. Οι δράστες της επίθεσης, συνελήφθησαν καθώς ταυτοποιήθηκαν με γεννητικό υλικό το οποίο εντοπίσθηκε σε σακίδιο που απώλεσαν από τη μηχανή τους, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν κατά την ένοπλη επίθεση σε βάρος Αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία.

Κατά την ανάκρισή τους, στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, φέρονται οι δύο συλληφθέντες να ανέφεραν το Μένανδρο Φουρθιώτη, στις ερωτήσεις που δέχθηκαν σχετικά με την υπόθεση για τα πυρά στο άδειο κουβούκλιο στην είσοδο της οικίας του. Τα δύο άτομα έχουν ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις , ξυλοδαρμούς και ποινικά αδικήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ένας ακόμα στενός συνεργάτης του Μένανδρου Φουρθιώτη προσήχθη το απόγευμα της Μ.Τριτης (27/04) κα εξετάζεται.

Η υπόθεση είναι σε προανακριτική έρευνα.