Τρυγώνα Τρικάλων: Τρισάγιο στην μνήμη των δύο δολοφονημένων Αστυνομικών

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, για την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης εις μνήμη των δύο δολοφονημένων αστυνομικών σε μεταγωγή από το Ρώσο κακοποιό δραπέτη Μαξιμ Ζελιν

«Σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2020 συμπληρώνονται 15 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Αστυνομικών, Δημήτρη ΚΩΤΣΗ και Κώστα ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την διάρκεια μεταγωγής επικίνδυνου κακοποιού στην περιοχή Τρυγόνας Τρικάλων.
Για τον λόγο αυτό, στον τόπο όπου εκτυλίχτηκε το τραγικό συμβάν και με πρωτοβουλία της Ένωσης μας έχει κατασκευαστεί μνημείο, πρωινές ώρες σήμερα τελέστηκε βάσει των προβλεπόμενων, ένεκα πανδημίας υγειονομικών πρωτοκόλλων, τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτών.
Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ι., εκφράζοντας τον απεριόριστο σεβασμό του στη μνήμη των συναδέλφων αυτών οι οποίοι θυσίασαν το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια τους την ζωή στο βωμό του καθήκοντος, καλεί την Πολιτεία να θέσει επιτέλους σε πρώτη προτεραιότητα την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του αστυνομικού».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ