“Ένα τρομερά ευχάριστο τηλεφώνημα από την ομάδα ΔΙΑΣ της Ομόνοιας, συνελήφθη ο δράστης αλλά και βρέθηκε το ποδήλατο του αδερφού μου”

Συνελήφθη στην Ομόνοια από τη ΔΙΑΣ Αθηνών ο δράστης κλοπής ηλεκτροκίνητου ποδηλάτου από τα βόρεια προάστια και το τηλεφώνημα του ΑΞΥΠ Ομονοίας τα ξημερώματα ήταν η “ευχάριστη έκπληξη ” για τον κάτοχό του

Έκλεψε το mongoose ηλεκτροκίνητο ποδήλατο (16/12) από τα Μελίσσια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, κι επιχείρησε να το πουλήσει στην Ομόνοια.

Καθώς είχαν ενημερωθεί όλα τα ποδηλατάδικα της Αθήνα υποβλήθηκε μήνυση κατ’ αγνωστού για κλοπή στην αστυνομία Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τα ξημερώματα προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη και την απόδοση του ποδηλάτου στον κάτοχο του.

Ο αδελφός του θύματος κλοπής θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους Αστυνομικούς της ομάδας. «Η ώρα 3:07 Ένα τρομερά ευχάριστο τηλεφώνημα από την ομάδα ΔΙΑΣ της Ομόνοιας… Ο ποντικός και πιάστηκε αλλά και βρέθηκε το ποδήλατο του αδερφού μου … ούτε 1 στο εκατομμύριο η τύχη μας…. Σας ευχαριστώ όλους για τις κοινοποιήσεις σας, αυτές ήταν η αφορμή για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα…!!! Και ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ στα αλάνια της Ομάδας ΔΙΑΣ γιατί πέρα από παλικάρια είναι και Άνθρωποι με Α Κεφαλαίο!!!
Να σας έχει η Παναγία καλά παλικάρια μου και πάντα όρθιοι!!!
Ν Χ , Γ Μ & φυσικά τα υπόλοιπα παλικάρια της ομάδας σας ευχαριστώ και δεν έχω λόγια!!!!» καταλήγει στο ευχαριστήριο μήνυμα του, ο πολίτης.