Τροχαία Κηφισιάς: Παραδόθηκε ο 19άχρονος οδηγός τον οποίο αναζητούσαν ως υπαίτιο σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Εμφανίστηκε και παραδόθηκε συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, στην Τροχαία Κηφισιάς ο 19άχρονος ως υπαίτιος οδηγός, τροχαίου, με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό 32άχρονου αναβάτη δικύκλου.

Εμφανίστηκε και παραδόθηκε ο 19άχρονος οδηγός του τζιπ, τον οποίο αναζητούσε η Τροχαία Κηφισιάς, ως υπαίτιο για σοβαρό τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε. Ο νεαρός οδηγός, παρουσιαστηκε(04/04) συνοδεία του δικηγόρου του.
Ο 19χρονος οδηγός, είχε απομακρυνθεί πεζός, ενώ εγκατέλειψε το όχημά του στο σημείο του σοβαρού τροχαίου, που προκάλεσε με τον 32χρονο σοβαρά τραυματία.
Το τροχαίο σημειώθηκε (03/04-06.30) στην συμβολή των οδών Δηληγιάννη και Διονύσου, σε πολύ μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα, αλλά και το Δημαρχείο Κηφισιάς. Το πολυτελές BMW τζιπ, το οποίο οδηγούσε ο 19άχρονος, διεμβόλισε το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος. Όπως διαπιστώθηκε κατα την ταυτοποίηση των στοιχείων του, πρόκειται για τον ανηψιό του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου.
Ο 32χρονος σοβαρά τραυματισμένος, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΚΑΤ.
Ο πατέρας του 32χρονου και αδελφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Σωτήρης Κωνσταντίνου, δε δηλώσεις του, επεσήμανε, «Το μόνο που ζητάμε είναι να γίνει καλά το παιδί. Είναι σε κώμα με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο κεφάλι. Την Δευτέρα θα του γίνει αξονική τομογραφία, έχει και άλλα τραύματα αλλά αυτό στο κεφάλι είναι το πιο σοβαρό. Αυτός ο νεαρός θα έπρεπε να τον είχε πάει αμέσως στο νοσοκομείο… ίσως να προλαβαίναμε κάτι».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport