Τρίκαλα: Λεμονιά Παπαναστασίου, «Δικαίωση του …Γιωργάκη μου που δεν θα ξαναδώ»| ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τεσσερα χρονια από τη δολοφονική εκτέλεση των Ειδικών Φρουρών Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη, σε ενέδρα ενόπλων αλλοδαπών κακοποιών, στου Ρέντη. Με αφορμή την παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, στα Τρίκαλα, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με την τραγική μητέρα του Τρικαλινού Αστυνομικού, Γιώργου Σκυλογιάννη.

image

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr (ΒΙΝΤΕΟ) στην επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων (20/05), παραβρέθηκε και η μητέρα του αδικοχαμένου Τρικαλινού Ειδικού Φρουρού που υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής Γιώργου Σκυλογιάννη.
Η Λεμονιά Παπαναστασίου, 4 χρόνια μετά την εκτέλεση του γιού της εν ώρα καθήκοντος από πυρά κακοποιών και ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης (22/05) μετά από διαδοχικές αναβολές, σε Β΄ Βαθμό στο Εφετείο, ζήτησε από τον Γιάννη Πανούση και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη «Δικαίωση του …Γιωργάκη μου που δεν θα ξαναδώ», απαιτώντας «να μην υπάρξει ούτε μια …ώρα στην μείωση της ποινής των δολοφόνων του γιού μου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσω να έχω την δύναμη να μεγαλώσω σωστά τα υπόλοιπα παιδιά μου»…

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport