Τρικαλα: «Ελευθεριακοί Αναρχικοί» πυρπόλησαν το Μύλο των Ξωτικών

Οι «Ελευθεριακοί Αναρχικοί Τρικάλων» ανέλαβαν την ευθύνη εμπρηστικής πυρπόλησης του Μύλου των Ξωτικών, ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

ΜΥΛΟΣ_ΞΩΤΙΚΩΝ

«Τα πρόσωπα μας γέμισαν ικανοποίηση βλέποντας τους γλετζέδες χριστιανοταλιμπάν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σώσουν μια επιχείρηση του Δήμου που μόνο χρέη έχει να τους προσφέρει», αναφέρουν οι συντάκτε της προκήρυξης ανάληψης ευθύνης, για τον εμπρησμό στο Μύλο των Ξωτικών στην πόλη των Τρικάλων ανήμερα την Πρωτομαγιά.

«Η 1η Μάη πέρασε ως συνήθως απαρατήρητη ..Έτσι είπαμε να αναλάβουμε εμείς δράση ταράζοντας έστω και για λίγο την μεσημεριανή ραστώνη που πρόσφερε το πασχαλινό τραπέζι πυρπολώντας των Μύλο των Ξωτικών στην πίσω Βορειοδυτική πλευρά του στις 1:30 το μεσημέρι της Κυριακή(1.5.16) με ενα μπετόνι βενζίνη και λίγα στουπιά.

Τα πρόσωπα μας γέμισαν ικανοποίηση βλέποντας τους γλετζέδες χριστιανοταλιμπάν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σώσουν μια επιχείρηση του Δήμου που μόνο χρέη έχει να τους προσφέρει», αναφέρουν ενδεικτικά στο κειμενο του.

Και καταλήγουν με “αφιέρωση” της εμπρηστικής τους ενέργειας.. καθώς όπως αναφέρουν.. «Η ενέργεια μας αυτή είναι αφιερωμένη σε όσους θυσιάστηκαν πριν 130 χρόνια στην εξέγερση των εργατών του Σικάγο για ανατροπή του κόσμου της εξουσίας.Στα συντρίμια της υπάρχουσας κοινωνίας του κράτους και του κεφαλαίου να χτίσουμε μια άλλη με τα δικά μας προτάγματα,αυτά της αξιοπρέπειας,της αληλλεγγύης,της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.»