Τρίκαλα: Εκπαιδευτικός γονέας, έπιασε από το λαιμό το Διευθυντή Δημοτικού, μετά την επαναληπτική κλήρωσης σημαιοφόρου στην παρέλαση της Εθνικής επετείου

Απειλές, μηνύσεις και σοβαρό επεισόδιο, μεταξύ γονέα εκπαιδευτικού στο επάγγελμα και του Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου στα Τρίκαλα, με αφορμή την επιλογή σημαιοφόρου στη μαθητική παρέλαση

Στα Δικαστήρια θα επιλυθεί η διαφωνία γονέα μαθήτριας τάξης του Δημοτικού και εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με το Διευθυντή τού Σχολείου στα Τρίκαλα, για τη διαδικασία κλήρωσης του σημαιοφόρου στην παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού των Τρικάλων, υπέβαλλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα, για εξύβριση και απειλή κατά του γονέα και εκπαιδευτικού, ισχυριζόμενος ότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, προκαλώντας του εκδορές στο λαιμό, σε μεταξύ τους διένεξη για την επαναληπτική κλήρωση του σημαιοφόρου του Σχολείου.

Από την πλευρά του, ο γονέας, εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας  και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων, αρνείται τις όποιες κατηγορίες του αποδίδονται, ενώ καταγγέλλει ως παράτυπη τη διαδικασία επαναληπτικής κλήρωσης για την επιλογή του σημαιοφόρου, θέση στην οποία σε προηγούμενη κλήρωση, είχε αναδειχθεί το παιδί του. Ο ίδιος έχει προχωρήσει σε αντιμήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση .

Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Τρικάλων, ενώ σχετική καταγγελία έχει υποβληθεί και προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού το παράτυπο της κλήρωσης σημαιοφόρου.