Κρήτη: Ινδός, συνελήφθη και κατηγορείται για το βιασμό της έφηβης εγγονής του, από την ηλικία των 4ετών

Ο 68χρονος Ινδός, κατηγορούμενος για το βιασμό της έφηβης εγγονής του, από τη νηπιακή της ηλικία, συνελήφθη και παραμένει υπό κράτηση, μέχρι να απολογηθεί

(25/10-15.00) Ο 68χρονος με καταγωγή από την Ινδία, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (26/10-12:30) ενώπιον του Ανακριτή Ρεθύμνου, μετά την άσκηση Ποινικής Δίωξης σε βάρος του από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου (25/10).

Πράξη σε βάρος της  ακεραιότητας της 14χρονης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, οδήγησε την έφηβη Ινδή, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κέντρο Υγείας Περάματος και χρειάστηκε να εισαχθεί σε νοσηλεία. Η 14χρονη Ινδή, εκμυστηρεύτηκε σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου μεταφέρθηκε στη συνέχεια, το κίνητρο που την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημά της, και άμεσα ενημερώθηκε η Ασφάλεια Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Όπως κατέθεσε η -σήμερα – 14χρονη Ινδή εγγονή του 68χρονου, ο παππούς της, τη βίασε από την ηλικία των 4ων ετών. Πρώτη φορά περιέγραψε το βιασμό της, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, ενώ το 2020 αποπειράθηκε και πάλι να την βιάσει, ωστόσο η επιστροφή του αδελφού της στο σπίτι απέτρεψε την πράξη σε βάρος της.

Οι Ινδοί γονείς της ανήλικης, οι οποίοι ζουν κι εργάζονται στο Ρέθυμνο, όπως προέκυψε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας, αγνοούσαν τα όσα βίωνε στο σπίτι η κόρης τους από τον 68χρονο παππού της.

Οι Αστυνομικοί της της Ασφάλειας Μυλοποτάμου  ολοκλήρωσαν την προανάκριση και η δικογραφία διαβιβάστηκε (20/10) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Σε βάρος του 68χρονου Ινδού, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Ρεθύμνου και συνελήφθη (24/10) στο Ηράκλειο από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Μυλοποτάμου.

Οι κατηγορίες σε βάρος του 68χρονου Ινδού, αφορούν τις πράξεις του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, την κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια σε βάρος ανήλικης εγγονής του, από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020, στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Μέχρι να απολογηθεί ο 68χρονος Ινδός παραμένει υπό κράτηση.