ΤΩΡΑ- Σύγκρουση δύο βοηθητικών βαγονιων του ΟΣΕ- Δύο νεκροί δύο τραυματίες

Δυο βαγόνια, ένα ψεκαστικό και ένα συντήρησης γραμμων συγκρούστηκαν στις Σέρρες

Απο την πρωτη ενημέρωση (16/05-15.10) δυο εργαζόμενοι είναι νεκροί ενω δυο ακόμα τραυματίες από σύγκρουση δύο βαγονέτων του ΟΣΕ στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Χρυσού και Τούμπας στις Σέρρες.
Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και πληρώματα της ΕΛΑΣ έχουν μεταβεί στο σημείο ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρουν τους τραυματίες σε Νοσοκομεία. Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίες είναι οι οδηγοί των αμαξοστοιχειων.
Τα δύο βαγονέτα (μηχανήματα γραμμής) στα οποία επέβαιναν εργαζόμενοι του ΟΣΕ (16/05-13.30) συγκρούστηκαν ενώ στο βαγονέτο τύπου UNIMOG επέβαινε συνεργείο το οποίο πραγματοποιούσε ψεκασμούς καταπολέμησης των αγριόχορτων δίπλα από τις γραμμές ενω στο ειδικό όχημα μεταφοράς εργαλείων και προσωπικού, άλλο συνεργείο πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου.
Από μαρτυρίες, το ψεκαστικό κινούμενο με μικρή ταχύτητα, παρασύρθηκε απο το όχημα συντήρησης ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα με το μηχανοδηγό να μην προλαβει να αντιδράσει όταν αντιλήφθηκε το βαγονέτο (τύπου UNIMOG) σε απόσταση περιπου 100 μέτρων.