ΜΟΔ: Καταδικάστηκε ο τηλεοπτικός Πιου στο Κακουργιοδικείο για την ηρωίνη.

Σε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε ο τηλεοπτικός Πίου ο οποίος είχε συλληφθεί για μεταφορά ηρωίνης.

image

Σε ποινή φυλάκισης 10ετων καταδικάστηκε (16/05) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας με ανασταλτική ισχύ στην έφεσή του, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό, το «μαύρο πιστόλι», ο διαφημιστικός ήρωας «Πίου», ο οποιος είχε καταπιεί (αυγά) ποσοτητα ηρωίνης, και συνελήφθη στο Ελ.Βενιζελος (19/07 2015)

Ο.. «Πιου», ο Νιγηριανός «άσσος της μπάλας» θα έπαιζε μπάλα και θα ξεσήκωνε τις κερκίδες, όπως τον είχε εμφανίσει ο «manager- αγαπούλας», για της ανάγκες διαφημιστικής καμπανιας εταιρείας κινητης τηλεφωνίας.

image

Ο κατά κόσμον Joel Anino Izonna, 38 εντοπίσθηκε τον περασμένο Ιούλιο, όταν επιχείρησε να μεταφέρει ποσότητα περίπου 1.300 γραμμάρια ηρωίνης τα οποία είχε καταπιεί σε 58 συσκευασίες ηρωίνης (αυγά), ενώ επέστεφε στην Αθήνα, από την Ουγκάντα, μέσω Κωνσταντινούπολης.
Σύμφωνα με Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, είχε χαρακτηριστεί μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από χώρες της Αφρικής προς τη Δυτική Ευρώπη- και την Ελλάδας-.