Της επιτέθηκε με εμποτισμένο πανί, γιατί ήθελε.. επανασύνδεση, ισχυρίστηκε ο δράστης- Ποινική Δίωξη του άσκησε ο Εισαγγελέας

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης της επίθεσης με εμποτισμένο πανί, σε βάρος της νεαρής εγκύου, ύστερα από αντιπαράθεση που είχαν σε συνάντηση που προηγήθηκε, ισχυρίστηκε ότι επεδίωκε .. επανασύνδεση

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας άσκησε ο Εισαγγελέας στο κτήριο (17/04) στον 25χρόνο ο οποίος συνελήφθη (16/04)Άνω Νέα Κυψέλη: Εντοπίσθηκε ο δράστης της επίθεση με εμποτισμένο βαμβάκι στη νεαρή έγκυο για την επίθεση με εμποτισμένο πανί, στην 25χρονη έγκυο, στον περιφερειακό του Αττικού Άλσους στην Άνω Νέα Κυψέλη. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (20/04).

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους Αστυνομικούς ο 25χρονος, δε γνώριζε ότι διανύει περίοδο εγκυμοσύνης, ωστόσο η πρόθεσή του ήταν να την πείσει να επανασυνδεθούν, καθώς προ διετίας διατηρούσαν συμβατικό σύνδεσμο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ισχυρίζεται ότι είχε βάλει αμμωνία από το φαρμακείο του αυτοκινήτου του, στο πανί με το οποίο επιτέθηκε στην 25χρονη.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε το βράδυ που συναντήθηκε με την 25χρονη, και ανήκει στη μητέρα του.  Ενώ στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας, κατασχέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης .