Τίρανα, Αλβανία: Συνέλαβαν Έλληνα εργολάβο, στο αεροδρόμιο- Τον κατηγορούν για κατασκοπεία

Η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, βρίσκεται σε απευθείας επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η αλβανική τηλεόραση, ο 52άχρονος Ηρακλής Ιωάννης Δραγούνης, Έλληνας εργολάβος οικοδομών, συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Τιράνων από Αλβανούς Αστυνομικούς με την κατηγορία κατοχής εξοπλισμού, ο όποιος κρίθηκε ότι χρησιμοποιείται για κατασκοπεία. Με το κατηγορητήριο σε βαρος τους έχει ήδη οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Η αλβανική τηλεόραση, στην αναφορά της είδησης, προέβαλε υλικό αρχείου στο οποίο επιδεικνύεται κατασκοπευτικός εξοπλισμός, τον οποίο κατέσχεσαν στην κατοχή Ισραηλινού- ειχε συλληφθεί -πριν από λίγες ημέρες στα Τίρανα με την ίδια κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος.

Δραγούμης_Τίρανα
Ο Ηρακλής Ιωάννης Δραγούνης, 52, Έλληνας εργολάβος οικοδομών, συνελήφθη στο αεροδρόμιο των Τιράνων από Αλβανούς Αστυνομικούς.

Οι αλβανικές Αρχές, σύμφωνα με τον Αλβανικό Τυπο, αναφέρουν ότι είναι η πρώτη φορά που κατασχέθηκε ο συγκεκριμένος εξοπλισμός στη χώρα.

Σημειώνεται ότι ο Ηρακλής Ιωάννης Δραγούνης έχει επισκεφθεί την Αλβανία στο παρελθόν άλλες 10 φορές χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις Αρχές.