Την «Ένοπλη Απάντηση» «διαβάζουν» οι αναλυτές της ΔΑΕΕΒ

Σε μελέτη της προκήρυξης από τη πρωτοεμφανιζόμενη «Ενοπλη Απάντηση», οι αναλυτές του Αντιτρομοκρατικού επιτελείου, επιχειρούν τον προσδιορισμό του χώρου στον οποίο ανήκουν οι αποστολείς τους τρομοφακελου στην πρόεδρο Εφετών της Θεσσαλονίκης

Με απλοϊκούς αφορισμούς, λαϊκή αργκό, στόχευση κατα πάντων και αναφορές σε δικαστικές αποφάσεις επιβολής ποινών και σε ζητήματα επιμέτρησης ποινών, απόρριψης αιτημάτων συγχώνευσης και πρόωρες αποφυλακίσεις, οι συντακτες της προκήρυξης που υπογράφουν ως «Ένοπλη Απάντηση» τρέφουν μίσος και εξαπολύουν απειλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, οι αναλυτές της ΔΑΕΕΒ διαβλέπουν σαφείς ενδείξεις προσωπικής στόχευσης στην πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης με προαναγγελία για εκ νέου επίθεση εναντίον της, διαφαίνεται στην προκήρυξη που ανήρτησαν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου η πρωτοεμφανιζόμενη «Ενοπλη Απάντηση».

«Η πρόεδρος Εφετών είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της απάνθρωπης-φασιστικής μηχανής που έχει ως μοναδικό στόχο τον βασανισμό και την εκδίκηση όλων όσων κρίνεται η «τύχη» τους από αυτήν. Η «τύχη» όμως δεν θα είναι πάντα με το μέρος της, καθώς δεν θα υπάρχει πάντα δίπλα της ένας σύζυγος στρατιωτικός.

«Οι αποφάσεις που έχει πάρει στο παρελθόν, αδιαφορώντας ξεκάθαρα για τις συνέπειες που θα υποστούν οι κρατούμενοι, δεν μένουν πάντα αναπάντητες. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε στο απυρόβλητο και θα υπάρχουν οι ανάλογες συνέπειες και για εσάς. Οσο εύκολα έφτασε ο φάκελος-βόμβα στο γραφείο της, τόσο εύκολα μπορούν οι σφαίρες μας να βρουν τον στόχο τους. Μπορεί αυτή η προσπάθεια να απέτυχε, αλλά η συγκεκριμένη βασανίστρια θα παραμείνει βασικός στόχος για εμάς».

Υποθέσεις τις οποίες έχει χειριστεί η Δικαστικός της Θεσσαλονίκης στο κοινό ποινικό και υποθέσεις με καταδίκες υπαλλήλων σωφρονιστικών καταστημάτων της Βόρειας Ελλάδας οι οποίοι διευκόλυναν ποινικούς κρατουμένους εχουν τεθεί υπο διερεύνηση καθως και διασύνδεσή τους με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, εξετάζει το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο προκειμένου να προσδιορίσουν το χώρο που κινούνται οι δράστες της τρομοκρατικής αποστολής.

Η αποτυχημένη πυροδότηση του τρομοπακετου με στοχο Δικαστικό στη Θεσσαλονίκη, έρχεται 12 χρόνια μετα την τρομοκρατική επίθεση με έκρηξη βόμβας το 2012 στο σπίτι προέδρου Εφετών της Αθήνας στο Χαλάνδρι, η οποία είχε εκδικάσει την υπόθεση της Grewk mafia στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.