Αχαρνές: Ανήλικοι μαθητές ασέλγησαν σε 12χρονο μαθητη του Γυμνασίου όπου φοιτούν- Παρενέβησαν οι γονείς του

Περιστατικό ενδοσχολικής βίας στο 7ο Γυμνάσιο Αχαρνών, με δράστες δυο ανήλικους μαθητές και θυμα εξευτελισμού και ασέλγειας μικρότερης ηλικίας μαθητή του ίδιου Σχολικού Συγκροτηματος

Οι δυο ανήλικοι δράστες μαθητές της Β’ και Γ’ Τάξης του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών – όπως καταγγέλλει ο 12χρονος – την περασμένη Παρασκευή (16/02), εντόπισαν τον μαθητή της Α’ Γυμνασίου και του απευθύνθηκαν με επικριτικά κοροιδευτικα σχόλια κατα τη διάρκεια διαλείμματος- για λογους πουβδεν έχουν αποσαφηνιστεί. Μετά το πέρας των μαθημάτων απομόνωσαν τον 12χρονο μαθητή, -οπως ο ανήλικος κατήγγειλε- του αφαίρεσαν τα ρούχα και τα εσώρουχα του και ασέλγησαν σε βάρος του.

Ο μαθητής θυμα της επίθεσης ενημέρωσε τους γονείς του οι οποίοι μετέβησαν (19/02) στο Σχολικό Συγκρότημα και ακολούθησε έντονο επεισόδιο με τους φερόμενους ως κακοποιητές του παιδιού τους και με τη διευθύντρια του σχολείου. Στο χώρο κλήθηκε η Αστυνομία με προσαγωγή των γονέων και της διευθύντριας στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών.

Σε διαμαρτυρία (0/02) για την ενδοσχολική βία, μαθητές  απέκλεισανδτην είσοδο του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών, με αίτημα να ληφθούν μέτρα για την προστασία τους.

Oι δύο ανήλικοι με μήνυση σε βάρος τους, συνελήφθησαν και σχηματίσθηκε δικογραφία καθως κατηγορίες για παραμέληση ανηλίκων σχηματίσθηκε καιβσε βάρος των γονέων τους. Για την υποθεση ενημερώθηκε Εισαγγελέας ο οποίος έδωσε εντολή διερεύνησης της υπόθεσης.