Τιμητικές διακρίσεις στις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α & Ν/Α Αττικής για το Κοινωνικό τους έργο

Για το Κοινωνικό τους έργο έλαβαν τιμητικές διακρίσεις τα ΔΣ των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α & Ν/Α Αττικής

Σε χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων στην Αργυρούπολη, με τη συμπλήρωση των πέντε ετών  Σύλλογο “Εθνική Αλληλεγγύη”, και η Blue Ribbon Gold Awards σε ειδική εκδήλωση βράβευσαν όσους έχουν συνδράμει το έργο στο έργο του Οργανισμού, με Εθελοντικό και Κοινωνικό έργο το οποίο προσφέρουν.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Παντελής Μανιάτης.
“Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, θέλω να αναφέρω πως κάθε φορά που λαμβάνω το μικρόφωνο και μιλώ εκ μέρους των Συναδέλφων μου Αστυνομικών που εκπροσωπώ, πραγματικά αισθάνομαι συγκίνηση. Σήμερα η κα Χριστίνα Σιδέρη μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελλήνων Αστυνομικών. Αυτό το βραβείο, λοιπόν, δεν ανήκει σε εμάς, αλλά σε όλα εκείνα τα παιδιά που βρίσκονται έξω και δίνουν τη ζωή τους για όλους εμάς.
Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής εκπροσώπησε ο Ταμίας της Ένωσης Νικος Κορομηλάς ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη διοργάνωση τόνισε ότι “από κοινού η Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α και Ν/Α Αττικής θα είναι πάντα αρωγοί σε πράξεις φιλανθρωπίας”.