Γιάννινα: Παρασύρθηκε απο όχημα, ενώ ειχε κληθεί σε βοήθεια της συζύγου του σε τροχαίο με ανατροπή του οχήματός της

Νεκρος σε τροχαίο δυστύχημα ο 35άχρονος Σωτήρης Μανούσης, οταν διερχόμενο φορτηγάκι τον παρεσυρε καθώς παρείχε βοήθεια στη σύζυγό του που είχε τροχαίο ατύχημα με την εκτροπή του οχήματός της.

Ο 35άχρονος, Σωτήρης Μανούσης, ήταν πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο, άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική δράση και παράλληλα ήταν πρόεδρος στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Μαχητής Ιωαννίνων». Κατα το παρελθον ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

manousis

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς (11/12)
Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα το αυτοκίνητο που οδηγούσε η συζυγος του Σωτηρη Μανούση, εξετράπη της πορείας του και ανετραπη, με την οδηγο, να απεγκλωβίζεται και τηλεφωνικά ενημέρωσε τον 35άχρονο ώστε να ζητήσει την βοήθειά του.
Πεζός στο οδόστρωμα ο Σωτήρης Μανούσης, επιχείρησε να επαναφέρει το αυτοκίνητο της συζύγου του, οταν παρασύρθηκε από άλλο όχημα- φορτηγάκι- το οποίο εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.

Την οδύνη του για το θανατο του Σωτήρη Μανούση,  εκφράζει η Τομεακή Επιτροπή Θεσπρωτίας – Ιωαννίνων τουΚΚΕ και το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Ο 35άχρονος, ήταν πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού. Η πολιτική κηδεία του Σωτήρη Μανούση θα τελεστεί τη Δευτέρα (12/12) στις 14.00μμ στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων.