Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας- “Σοβαρή” απειλή για την ΕΛΑΣ

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για πυροδότηση βόμβας στο Υπουργείο Εργασίας.

(12/12-03.00) Παραμένουν τα μέτρα αποκλεισμού για τη διακοπή στην κίνηση πεζών και τροχοφόρων επί της Σταδίου .

Στο σημείο έχει κληθεί να μεταβείτο κλιμάκιο του ΤΕΕΜ με ελεγχόμενη να πραγματοποιήσει διάσπαση στο περιεχόμενο ύποπτου αντικειμενου (σακιδιο) το οποίο εντοπίσθηκε στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας .

____________

Η αναγγελία απειλής για τοποθέτηση και πυροδότηση αυτοσχέδιες βόμβας στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), μετά την παρέλευση 10λεπτών επιπλέον του χρονικού των 40λεπτών (12/12-02.10) και τον έλεγχο στο κτήριο εξωτερικά δεν επιβειώθηκε.

Στο σημείο έχει κληθεί να μεταβείτο κλιμάκιο του ΤΕΕΜ με ελεγχόμενη να πραγματοποιήσει διάσπαση στο ύποπτο αντικείμενο  (σακιδιο) το οποίο εντοπίσθηκε στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας .

Παραμένουν τα μέτρα αποκλεισμού για τη διακοπή στην κίνηση πεζών και τροχοφόρων επί της Σταδίου .

________

Άγνωστος με τηλεφωνική αναγγελία στην “ΕφΣυν” προειδοποιησε (12/12-01.20) με εμφατική δηλωση, για τοποθέτηση και πυροδοτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο Υπουργείο Εργασίας επί της Σταδίου, με χρονικό στα 40λεπτα (12/12-02.00)

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του nantiareport.gr η αναγγελία απειλής έχει αξιολογηθεί ως “σοβαρή” για την ΕΛΑΣ και δόθηκε άμεσα εντολή για αποκλεισμό του χώρου. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αντικείμενο στην είσοδο του Υπουργείου έχει κριθεί ύποπτο και εξετάζεται η διαβάθμιση της απειλής.

Σε μεγάλη ακτίνα έχει δοθεί εντολή στα πληρώματα της ΕΛΑΣ να γίνει εκκένωση της περιοχής, στην περίμετρο του Υπουργείου Εργασίας. Εκτροπή της κυκλοφορίας με διακοπή από Αριστείδου και Δραγατσανίου στο μήκος της Σταδίου. Ενω για πεζούς και τροχοφόρα έχει δοθεί εντολή για διακοπή κυκλοφορίας απο Δραγατσανίου στο μήκος της Σταδίου και από Πανεπιστημίου στο κατερχομενο της  Πεσματσόγλου

Στο σημείο Αστυνομικές δυνάμεις, ενω μεταβαίνει κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.