ΘΣΝ: Συνελήφθη με "τσίκα" ο παλαίμαχος του "Αρη", Μ.Μισούνοφ.

με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών και όπλων συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο 50χρονος -παλαίμαχος μπασκεπομλίστας- του Αρη, Μιχαιλ Μισούνοφ, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.    Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Μιχαλι Μισούνωφ,misou660στο παρελθόν έχει απασχολήσει για ποινικά αδικήματα, εντοπίσθηκε, από αξιοποίηση πληροφοριών, σε Αστυνομικό έλεγχο, ενώ απέρριψε στο έδαφος σακούλα με δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας “τσίκα”unnamed(1)– συνολικού βάρους 1.655 γραμμαρίων και επιχείρησε να διαφύγει.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του,κατασχέθηκαν σκοπευτικό εξάρτημα όπλου, τρία κινητά τηλέφωνα και 13 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

τσικα- ΜΙΣΟΥΝΩΦΟ παλαίμαχος μπασκεμπολίστας, έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για ποινικά αδικήματα, όταν το 2004 είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για απάτη με πλαστές πιστωτικές κάρτες, ενώ το 2009 είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του αντιαρματικές ρουκέτες και όπλα. Στο παρελθόν οι επαφές και η διασυνδέσεις τις οποίες έιχε με ποινικά δίκτυα Βαλκανικών χωρών, τον είχαν προσδιορίσει σε στενό κύκλο ερευνώ, για ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, χωρίς ωστόσο να προκύψει εμπολοκή του.