ΘΣΝ: Πυροβολισμοί στα Λαδάδικα έξω από νυκτερινό κέντρο- Περισυνέλεξαν 30κάλυκες (VIDEO)

Σκηνές φαρ ουέστ εκτιλύχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Λαδάδικα, όταν κουκουλοφόροι ενήργησαν πυρά εκφοβισμού σε πολυσύχναστη περιοχή στα λαδάδικα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες (16/12-01.00) , οργανωμένη ομάδα περίπου 30άτομα, με τους δράστες να έχουν αποκρύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, μεταξύ των οποίων ένας ένοπλος, επιχείρησε να εισέλθει σε γνωστό μαγαζί της πόλη στην οδό Παγγαίου για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ωστόσο διαπληκτίστηκαν με τους εργαζόμενους στην ασφάλεια του μαγαζιού, όταν τους απαγόρευσαν την είσοδο και -σύμφωα με τους αυτόπτες- αποχώρησαν. Ενώ είχαν απομακρυνθεί, από την πλευρά που κινήθηκαν, ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα τα οποία είχαν σταθεμεύσει επί της οδού Κουντουριώτου με την οδό Σαλαμίνος και αποχώρησαν από το σημείο. Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, ενώ άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία και ισχυρή δύναμη αναπτύχθηκε στην περιοχή.
Κατά την αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης, το ένοπλο αποδίδεται σε ομάδες “νονών” της νύχτας που ενήργησαν πυρά εκφοβισμού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός.

___________________________________

* GRtime.gr  / thestival.gr