ΘΣΝ: Μιλούσαν ένα χρόνο διαδικτυακά τον συνάντησε και τη βίαζε 24 ώρες

Η διαδικτυακή επικοινωνία που είχε αναπτύξει με άνδρα από τη Θεσσαλονίκη για σχεδόν ένα χρόνο την έκαναν να θέλει να τον δει και από κοντά, και όταν τον συνάντησε, την εγκλώβισε στο διαμέρισμά του, την κακοποίησε και τη βίασε για ένα ολόκληρο 24ωρο

Τη βιωματική τραγική και αποκρουστική εμπειρία της περιέγραψε νεαρή γυναίκα, η οποία βρέθηκε εγκλωβισμένη στο διαμέρισμα του κακοποιητή της, τον οποίο συνάντησε μετά από διαδικτυακή επικοινωνία που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους. «Υπήρχε αλληλεπίδραση και κράτησε πάνω από ένα χρόνο η επαφή. Η συζήτηση ήταν καθημερινή, ανέβαζα κάτι, σχολίαζε, μιλούσαμε. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνει κάτι«.

»Τελικά αποφάσισα να πάω να τον βρω. Φτάνω Θεσσαλονίκη είχαμε πει να έρθει να με παραλάβει από το τρένο, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Έφτασα 6:30 το πρωί, ήταν όλα άδεια, δεν γνώριζα και την πόλη. Τον ξανακαλώ, μου λέει “δεν μπορώ με πήρε ο ύπνος και είμαι λίγο μακριά, πάρε ένα ταξί κι έλα”. Του είπα μήπως να μοιράζαμε την απόσταση να έρθεις προς τα εδώ, τελικά πήγα εγώ. Όταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω πού είσαι, ήταν κρυμμένος σε μια γωνία. Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω«

Η νεαρή γυναίκα όπως καταγγέλλει, του είπε, »Είσαι ψεύτης, είσαι τελείως διαφορετικός, μου παρουσίαζες άλλο πρόσωπο τόσο καιρό. Θέλω να φύγω, πάρε τον σκύλο από την πόρτα». Τότε, εκείνος εκνευρίστηκε- όπως καταγγέλλει η γυναίκα- και σε έντονο ύφος, της έιπε »Δεν έχεις να πας πουθενά. Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι. Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου«.

Όταν ο βιαστής αποφάσισε να βγάλει τον σκύλο του βόλτα η νεαρή γυναίκα, βγήκε από το διαμέρισμά του τρόμου και κατέφυγε στις Αρχές. Ο άνδρας, καταδικάστηκε σε κάθεριξη 12 ετών.