ΘΣΝ: Με καταγγελία για απόπειρα βιασμού εκδιδόμενης συνελήφθη δημοτικός αστυνομικός

Δημοτικός Αστυνομικός κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει εκδιδόμενη Βουλγάρα στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης, με καταγγελία συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους

Σύμφωνα με την καταγγελία εκδιδόμενης απο τη Βουλγαρία, το καλοκαίρι του 2018, ο 39χρονος ο οποίος – τότε- υπηρετούσε στην εξωτερική Φρουρά σε Σωφρονιστικό Κατάστημα της Βορείου Ελλάδος, με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου και γκλοπ, αποπειράθηκε να τη βιάσει. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ τους είχαν προκύψει θέματα διαφωνίας, καθώς ο 39χρονος επιθυμούσε να συνευρεθούν σε διαμέρισμα, ενώ η ίδια επέμεινε να συνευρεθεί μαζί του σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα της περιοχής.

Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο 39χρονος ο οποίος στη συνέχεια προσελήφθη ως Δημοτικός Αστυνομικός εκτος Θεσσαλονίκης, κλήθηκε σε απολογία ενώπιον Ανακριτή.

Στην απολογία του ο 39χρονος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται αποδίδοντας την ως ψευδή. Φέρεται, να ισχυρίστηκε ότι η Βουλγάρα τον κατήγγειλε εκδικητικά, θεωρώντας τον υπαίτιο για προηγούμενη προσαγωγή της από την αστυνομία στη διάρκεια ελέγχων για πορνεία, χωρίς ανάμειξη του ίδιου.

Εισαγγελέας και Ανακριτής αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα. Λόγω της Ποινικής Δίωξης που ασκήθηκε στον 39χρονο, τέθηκε σε καθεστώς αργίας από την Υπηρεσία του, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε θα στο Δικαστικό Συμβούλιο.