Μπριζολάκια με ένα Τμήμα Μέτρα, το τραπέζι στην Ιταλική αποστολή από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Τον “ταύρο απο τα κέρατα” .. δοκίμασαν και είχαν σε Μέτρα την οργανική ενός Αστυνομικού Τμήματος, για το δείπνο εργασίας του Αρχηγού της ΕΛΑΣ στην Ιταλική αντιπροσωπεία

Ένα από τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια για κρέας, των βορείων προαστίων επέλεξε η εθιμοτυπία του Αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ για το επίσημο δείπνο του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, στην Ιταλικη αντιπροσωπεία, σε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα

Όπως μεταφέρουν πηγές ενημέρωσης του NantiaRepodr.gr, περισσότεροι από 40αστυνομικοι διαφορετικών Υπηρεσιών – ΑΤ, ΤΑ, ΕΚΑΜ,  ΥΚΑ, Τροχαία- είχαν διατεθεί σε στατική υπηρεσία σε Μέτρα, εξωτερικά του εστιατορίου για το επίσημο γεύμα του Αρχηγού προς τους επίσημους προσκεκλημένους της Ιταλικής αποστολής. Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (24/11)  η παρουσία τους πάρα την προσπάθεια να είναι διακριτική έγινε απόλυτα εμφανής λόγω του αριθμού των ενστόλων οι οποίοι διατέθηκαν αλλά και των υπηρεσιακών τους οχημάτων  .

Βέβαια όπως σημειώνουν στο NantiaReport.gr, η επιλογή της επιχείρησης μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς όπως αναφέρουν γνωρίζοντες, η επιχείρηση «διατηρεί στενούς δεσμούς με την Αστυνομία» και φιλικές σχέσεις με τον Αρχηγό από τα παλαιότερα χρόνια της Υπηρεσίας.

Μεταξύ άλλων που αποτέλεσαν θέμα συζήτησης,  οι τρεις εντυπωσιακές νεαρές οι οποίες είχαν αναλάβει την υποδοχή και το sitting των καλεσμένων του Αρχηγού της ΕΛΑΣ,  Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, με την παρουσία τούς να κάνει τους παριστάμενους να.. “παραμιλάνε”.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, είχε επίσημη συνάντηση το πρωί της Πέμπτης (24/11) με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Ασφάλειας της Ιταλίας και Διευθυντή Εγκληματολογικής Αστυνομίας Νομάρχη Vittorio Rizzi .

Στήν Ιταλική αντιπροσωπεία συμμετείχε η Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli, η Προϊστάμενη Επιτελικού Γραφείου Κεντρικής Διεύθυνσης της Εγκληματολογικής Αστυνομίας, Annamaria Russitto, ο Πρώτος Γραμματέας της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα, Alessandro Tutino, ο Ειδικός σε θέματα Ασφάλειας, Galgano Galgani και ο Αστυνομικός Σύνδεσμος Silvio Cabiddu.