ΘΣΝ: Κινητοποίηση ΛΟΑΤΚΙ+ για το επεισόδιο με τα δύο τρανσέξουαλ στην πλατεία Αριστοτέλους

Κινητοποίηση από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για το επεισόδιο από παρέες νεαρών, στα δύο τρανσέξουλ, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Με αναγγελία κινητοποίησης διαμαρτυρίας με προτροπή σε «Ραντεβού σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους!», μέλη της ΛΟΑΚΤΙ+ κοινότητας απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση (10/03-19.00), με αφορμή το επεισόδιο στα δύο τρανσέξουαλ στη Θεσσαλονίκη, από όχλο περίπου 150 νεαρών ατόμων- κυρίως ανήλικα αγόρια που έχουν σημείο συνάντηση την πλατεία Αριστοτέλους της πόλης.

Όπως αναγνωρίζουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, «Ούτε οργανωμένοι φασίστες, ούτε οπαδοί.[..] Κι έδρασαν με αυτό τον τρόπο αντανακλαστικά, όχι οργανωμένα. [..] Εμείς κατηγορούμε ευθέως καθε άτομο που συμμετείχε σε αυτό το σκηνικό. Ενήλικο η ανήλικο».

Ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής τους, τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, επιτίθενται κατά πάντων, «Οι μέρες που μας τραμπουκίζατε έχουν περάσει. Τώρα ο φόβος αλλάζει πλευρά. Κατηγορούμε επιπλέον κάθε δημόσιο πρόσωπο, κάθε βουλευτή, κάθε δημοσιογράφο ή πανελιστα, κάθε σελέμπριτι και κάθε ιερέα που με αφορμή την ψήφιση του ομόφυλου γάμου χλεύασε εμάς, τις ταυτότητες μας, τις ζωές μας και τις αδερφές μας. [..] Έχουμε μόνο το ένα το άλλο».