ΘΣΝ: «Είναι πυγμάχοι»- Καταγγέλλει ξυλοδαρμό του και της φίλης του απο οργανωμένη ομάδα 10 ατόμων

Το νεαρό ζευγάρι καταγγέλλει επίθεση από οργανωμένη ομάδα περίπου 10 ατόμων, στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τη καταγγελία, τα ξημερώματα της Παρασκευής (04/11-03.00)οδηγός στο όχημά του, με συνεπιβάτιδα της φίλη του, στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, τέσσερα άτομα του προσέγγισαν και τους επιτέθηκαν φραστικά βρίζοντας τους.

«Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στην μέση του δρόμου, οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει. Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω, αλλά με χτύπησαν στο κεφάλι» καταγγέλλει ο 20χρονος. Η νεαρή φίλη του, η ο0ποία επίσης αποβιβάστηκε από το όχημα, δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από τους δράστες .

Με παρέμβαση της Αστυνομίας, καθώς πληρώματα μετά από κλήση μετέβησαν στο σημείο του ξυλοδαρμού, καθώς ένας ακόμα νεαρός δέχθηκε επίθεση, συνελήφθη ένας εκ των δραστών. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον κορμό.