Λαυρεωτική: Συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου, αφέθηκε ελεύθερος με ΠΟ και κατά παράβαση των Μέτρων προφυλακίστηκε για παρενόχληση του αγοριού

Συνελήφθη μετά από καταγγελία μητέρας ανήλικου αγοριού, για βιασμό και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τους οποίους παραβίασε, και με Δικαστική απόφαση κρίθηκε προφυλακιστέος

Ο 46χρονος, κάτοικος Άνω Οριας Λαυρίου, συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (09/11) από Αστυνομικούς του ΑΤ Λαυρεωτικής με ένταλμα της 18ης Ανακρίτριας, για παραβιαση Περιοριστικών Μέτρων που του είχαν επιβληθεί. Κρατήθηκε στο ΑΤ Κερατέας και εντός της ημέρας (10/11) θα μεταχθεί σε Σωφρονιστικό  Κατάστημα Κράτησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.  Σε βάρος του 46χρονου έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη για Παράνομη βία κατ εξακολούθηση, απειλή κατ εξακολούθηση, βιασμός ανηλίκου κατ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε το 12ο έτος, πορνογραφία ανηλίκων, και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο 46χρονος είχε αναπτύξει εμμονή με 16χρονο και τον παρακολουθούσε, παρά τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί.

Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Ρωσίδα μητέρα του 16χρονου, υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του 46χρονου αδελφού της πρώην συζύγου του συζύγου της, και πατριού του γιου της, για βιασμό και απειλητικά μηνύματα τα οποία απέστειλε στο γιο της ώστε να τον εξαναγκάζει να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε κατά την εξέτασή του ο 16χρονος, το καλοκαίρι του 2021 ο 46χρονος με πρόφαση ότι θα αποκαλύψει στους γονείς του ότι καπνίζει τον εξανάγκασε αρχικά να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες του, και στη συνέχεια βίασε τον ανήλικο τέσσερις φορές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, μέσα στο όχημά του. Ενώ στην κατοχή του ο 46χρονος ειχε φωτογραφίες και από άλλους ανήλικους, μεταξύ των οποίων και συμμαθητές του 16χρονου Ρώσου από το Σχολείο στο οποίο φοιτούσε.

Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και στη συνέχεια στην Εισαγγελία όπου παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακρίτρια. Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος. Πριν ένα μήνα περίπου είχε συλληφθεί εκ νέου από αστυνομικούς του Α.Τ Λαυρίου μετά από καταγγελίες του ανηλίκου για συνεχή παρενόχληση του μέσω μηνυμάτων σε λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα ενω συχνά βρισκόταν έξω από το Λύκειο όπου φοιτούσε προκαλώντας του αίσθηση φόβου και ανασφάλειες. Καταδικάστηκε με τρεις μήνες με ανασταλτικό χαρακτήρα, ωστόσο η Ανακρίτρια λαμβάνοντας υπόψιν την νέα δικογραφία, και τηνκατ εξακολούθηση παραβίαση των Περιοριστικών Μέτρων, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης (08/11) στα στοιχεία του. Ο δράστης συνελήφθη για τρίτη φορά από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής. Με φυλακιστήριο στα στοιχεία του ο 46χρονος, αποφασίστηκε να τεθεί υπό προσωρινή κράτηση σε Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης μέχρι την εκδίκαση της ποινικής του υπόθεσης.