ΘΣΝ: “Δόθηκε εντολή να μπουν οι διμοιρίες στο ΑΠΘ και δεν έχει μπει ούτε ένα τούβλο στη βιβλιοθήκη”

Συνδικαλιστές αστυνομικοί, με ανοιχτή επιστολή του, παραθέτουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις καθημερινές επιθέσεις σε βάρος των στατικών δυνάμεων, στη φύλαξη της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ, που μέχρι σήμερα, «δεν έχει μπει ούτε ένα τούβλο»

Αναφέρουν στην επιστολή που υπογράφουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί υπογράφοντες την ανοιχτή επιστολή, «Η εντολή του Υπουργού για μόνιμη παρουσία διμοιρίας μέσα στο ΑΠΘ για την κατασκευή μιας βιβλιοθήκης, έχει καταφέρει να προκαλεί σε μόνιμη βάση επεισόδια, όπως και τα χθεσινά τα οποία επεκτείνονται σε όλο το κέντρο της πόλης

Το γεγονός δε ότι από το Φεβρουάριο δόθηκε εντολή να μπουν οι διμοιρίες μέσα στο ΑΠΘ μέχρι και σήμερα 22 Οκτωβρίου δεν έχει μπει ούτε ένα τούβλο για να χτιστεί επιτέλους αυτή η βιβλιοθήκη προκαλεί πολλά και σοβαρά ερωτηματικά για την σκοπιμότητα της απόφασης αυτής . Πάντως η νυν πολιτική ηγεσία κατάφερε κάτι μοναδικό

Δεκαετίες τώρα ταμπουρώνονταν μέσα και δεχόμασταν εμείς επίθεση απέξω. Τώρα είμαστε εμείς μέσα και δεχόμαστε πάλι επιθέσεις αλλά απέξω.  Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αλλά αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ όπως πάντα.

ΥΓ 14 Σεπτεμβρίου στην συνέντευξη τύπου της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης είπαμε για τις ανύπαρκτες εργασίες και μας χαρακτήρισαν κακοπροαίρετους και ότι οι εργασίες ξεκινάνε άμεσα. 22 Οκτωβρίου και ακόμα τίποτα . ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ..»

Χατζηανεστιάδης Μίλτος
Οργανωτικός Γραμματέας ΕΑΥΘ

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ και εκπρόσωπος στα συμβούλια μεταθέσεων ΓΑΔΘ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΜΥΛΩΝΑΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΤΖΩΡΗΣ Ευάγγελος
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΠΕΓΙΑΔΗΣ Ανδρέας
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΚΟΥΚΑΣ Δημήτριος
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ Βασίλειος
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ιωάννης

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

ΣΚΟΝΤΖΟΣ Παύλος
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ