ΘΣΝ: Ατύχημα για φοιτητή της Νομικής, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από περβάζι ενώ παρακολουθούσε μάθημα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο φοιτητής της Νομικής, ο οποίος έχασε την ισορροπία του κι έπεσε από περβάζι παραθύρου του τρίτου ορόφου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ο 19χρονος φοιτητής παρακολουθούσε μάθημα στο τμήμα Οικονομικών της Νομικής (18/10) και καθόταν στο περβάζι του παραθύρου, στον 3ο όροφο του ΑΠΘ καθώς όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις μέσα στην αίθουσα, λόγω πληρότητας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Παπανικολάου. Ο φοιτητής σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει κατάγματα, ενώ βρίσκεται εκτός κινδύνου ζωή, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, ο φοιτητής «ευτυχώς μόνο ένα πρόβλημα στον καρπό, οι συνθήκες θα διερευνηθούν» κι εξέφρασε τη συμπαράστασή του και ευχήθηκε γρήγορα περαστικά στο νεαρό φοιτητή.

«Φοιτητής της ΝΟΠΕ έπεσε από το δεύτερο όροφο επειδή παρακολουθούμε μάθημα στο οποίο ο κόσμος κρεμόταν από τα παράθυρα, καθόταν στις σκάλες.

Εξαιτίας της μηδενικής χρηματοδότησης ,τα τμήματα εχουν συρρικνωθεί από 3 σε 2, με αποτέλεσμα οι αίθουσες να είναι φίσκα. πρώτες πληροφορίες λένε ότι είναι ζωντανός. Πόσες φορές έχουμε κάτσει στο παράθυρο της Α5 επειδή δε χωράμε μέσα στο μάθημα; Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι σε ένα ΑΠΘ του οποίου το ρήμαγμα φυλάσσεται από τις αστυνομικές δυνάμεις. Όλοι και όλες στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας σήμερα στις 4 στην Α5!», αναφέρεται σε ανακοίνωση φοιτητικού συλλόγου.